Câți bani vrea să investească Ionuț Dolănescu pentru renovarea casei regretatului său tată: „Mi-am vândut o proprietate de peste ocean”
Ionuț Dolănescu a dezvăluit câți bani vrea să investească pentru renovarea casei regretatului său tată.

Ionuț Dolănescu a declarat că vrea să renoveze casa tatălui său, însă bugetul alocat renovărilor i-a depășit cu mult planurile inițiale.

„Scumpirea fără egal a materialelor de construcții mi-a dat peste cap toate planurile gândite inițial. Chiar și efectele perioadei de pandemie, când nu am putut cânta din cauza restricțiilor știute de toată lumea, au avut rolul lor. Dar ceea ce m-a luat și ne-a luat pe toți prin surprindere a fost scumpirea fără precedent a materialelor de construcții.

După un an de șantier nu mai cred că vom termina anul acesta, așa cum speram inițial. Îmi doresc ca să finalizez cât mai repede repararea acoperișului, pentru ca sezonul rece să nu ne dea ocazia altor probleme dificile”, a adăugat fiul cel mare al lui Ion Dolănescu pentru playtech.ro

,,Abia aștept să o văd reparată”

Totodată, fiul regretatului artist a recunoscut că a fost nevoit să își vândă o proprietate de peste ocean pentru a avea bani să renoveze casa regretatului său tată. 

„Nu vă ascund că mi-am vândut o proprietate de peste ocean, din Statele Unite ale Americii, ca să fac rost de banii necesari reparației. Am dat acea casă cu 400.000 de dolari și jumătate dintre ei i-am folosit deja în contul casei din București. Nici nu vreau să mă gândesc la suma totală pe care o am de cheltuit până la finele lucrărilor!”, a indicat același Ionuț Dolănescu.

Ionuț Dolănescu a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să vadă casa renovată și speră că la sfârșitul anului viitor să fie totul pus la punct. 

„Abia aștept să o văd reparată. În fapt, am și mărit-o, fiindcă casa va avea și o mansardă. M-am luptat opt ani pentru ea în instanță, așa că îmi doresc să o văd din nou frumoasă, ca pe vremea în care tata locuia în ea și primea aici atâta lume!”.

„Cea mai mare parte a mobilei din casa tatălui am dus-o la cealaltă casă a mea”

„Cea mai mare parte a mobilei din casa tatălui am dus-o la cealaltă casă a mea, cea din Perșinari, la 15 kilometri de Târgoviște, casa unde a crescut tatăl meu și unde mi-am petrecut și eu o mare parte din copilărie. Și pe aceea am renovat-o , așa că nu pot decât să mă bucur că am reușit să duc mai departe ceva din tradiția familiei mele.

Încă nu m-am decis dacă voi face din casa din strada Caimatei un centru cultural sau o școală de artă care să poarte numele tatei, dar până la anul mai am timp. Este posibil și un asemenea scenariu!”, a mai spus Ion Dolănescu pentru sursa citată mai sus.

Data: 19 aug 2022, 19:04
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   casa  ion dolanescu  Ionut Dolanescu 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, captură YouTube/ kanal d

Elena Merișoreanu, rețeta inedită de murături, pe care o prepară în fiecare toamnă. Care este ingredientul secret al artistei: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...