Câți frați are, de fapt, Ioana Ginghină: „Nu știu cum arată. Nu înțeleg de ce nu ne vedeam”
Data actualizării:
Data publicării:
Ioana Ginghină a vorbit despre frații săi, pe care nu i-a văzut aproape niciodată.

Ioana Ginghină a oferit destul de puține detalii cu privire la familia sa, de-a lungul timpului, însă în momentele în care actrița a avut această ocazie, a fost extrem de sinceră și asumată, după cum și-a obișnuit deja publicul. Invitată în cadrul emisiunii În oglindă, actrița a „deslușit” misterul cu privire la frații pe care îi mai are, dar despre care nu vorbește aproape niciodată. 

„De fratele meu din America am știut dintotdeauna, nu știu de o anumită discuție în care să mi se fi zis. Știam că există, știau și bunicii de el, am știut mereu. Chiar aș vrea să spun povestea, ca să o clarific. Tatăl meu a fost un om extraordinar și un soț extraordinar, pentru că a fost alături de noi, de familie, ne lua cu el, în conceptul lui de tată, cum știa el mai bine, a fost un tată bun.”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul emisiunii În oglindă.

Te-ar putea interesa și: Regula pe care Ioana Ginghină i-a impus-o fiicei sale. Actrița nu trece peste asta: „Nu există negociere”

Și-a văzut fratele doar de două ori

În timp de fratele mărturisește că l-a văzut de două ori până acum, pe sora sa nici măcar nu o cunoaște, mărturisește Ioana Ginghină. Tot ce știe era că femeie e puțin mai mare decât ea și că locuiește în străinătate. Cu toate acestea, în copilărie, vedeta spune că nu și-a tras niciodată la rost părinții și a înțeles mereu din mers lucrurile. 

„Înainte de familia asta, el a mai fost căsătorit o dată cu o soție care a fugit în America, de acolo a rezultat un copil. La acel moment el a obținut copilul după divorț, pentru că mama era plecată, dar s-a gândit că pentru bine copilului o să-l lase să se ducă la mamă. Vorbim de anii 70. Între căsătoria cu mama și cealaltă căsătorie a mai avut o fetiță cu 2 ani mai mare decât mine, nu o cunosc. Pe fratele din America l-am văzut de 2 ori, e cu 8 ani mai mare.”, a continuat actrița. 

VEZI și: Cu ce a greșit Ioana Ginghină în căsnicia cu Alexandru Papadopol: „Nu a fost doar vina lui. Am învățat din greșeală”

Nu știe cum arată propria soră

Astfel, chiar dacă avea o vârstă destul de fragedă în momentul în care și-a dat seama că s-ar putea să aibă o soră vitregă, Ioana Ginghină spune că nu și-a întrebat niciodată punctul părinții despre acest subiect considerat a fi unul tabu, pe vremea aceea. 

„Sora chiar nu știu cum arată, a plecat în Germania. De ea știam ceva, bănuiam, am mai auzit discuții de pensie alimentară. Eu eram mică, clasa a șasea, iar când a apărut într-un context, venise să-l vadă pe tata, știam de ea, cumva știam că ea ar putea să fie, dar cum a venit, așa a plecat. Mama ei era căsătorită în timpul ăsta, a fost un subiect tabu, mama știa de tot, pentru ea nu a fost greu, tata plătea pensia alimentară. Știu că veneau, dar nu înțeleg de ce nu ne vedeam, erau alte vremuri.”, mai spune Ioana Ginghină. 

VEZI și: Cum o alinta Ioana Ginghină pe amanta lui Alexandru Papadopol: „Eu bănuiam relația. După ce s-a confirmat, eu și cu Ruxandra îi spuneam așa”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel