Cati Simionescu, surpriză din partea copiilor. Cum a petrecut soția lui Adrian Minune de ziua sa
Data publicării:
Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a sărbătorit-o pe mama sa, Cati. Aceasta a împlinit vârsta de 48 de ani și a avut parte de mai multe surprize din partea celor dragi.

Cati Simionescu, soția celebrului cântăreț de manele Adrian Minune, a împlinit vârsta de 48 de ani. Ea i-a avut alături pe cei dragi, dar a și primit mai multe cadouri cu ocazia acestei zile speciale. Fiica sa, Karmen, a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii în care se vede cum toți cei trei copii i-au fost alături mamei lor. De asemenea, artista a postat și o poză cu tortul cu care au surprins-o pe sărbătorită. Desertul a fost unul cu totul special, decorat elegant și cu un mesaj special pentru Cati Simionescu.

„Raiul se află la picioarele mamei”

Karmen a declarat în repetate rânduri că are o relație foarte apropiată cu mama sa și că aceasta este persoana cu care vorbește atunci când are o problemă sau pur și simplu are nevoie de un sfat. Astfel, cântăreața a scris și un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, special pentru mama sa: „Raiul se află la picioarele mamei! La mulți ani!”.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

„Mama era un om sedat”

În urmă cu câteva zile, Karmen Simionescu a fost invitată în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu'”. Cu lacrimi în ochi, artista a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, și anume atunci când a aflat că mama sa are probleme grave de sănătate. 

În anul 2021, Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, s-a confruntat cu un moment foarte dificil și dureros. Ea a suferit un accident vascular cerebral, iar când a ajuns la spital a aflat că există și un anevrism. Karmen Simionescu a declarat că doctorii de la noi din țară nu o puteau opera pentru că era nevoie să aștepte să mai crească acel anevrism. În acea perioadă, Cati Simionescu primea pastile din partea medicilor pentru a-i păstra tensiunea la un nivel optim, devenind un om sedat, după cum spunea chiar Karmen.

Karmen Simionescu a mărturisit că ea și tatăl ei, Adrian Minune, au decis să meargă în Turcia și să aibă loc operația de care Cati Simionescu avea nevoie. Artista a declarat că noaptea în care intervenția a avut loc a fost cea mai grea, mama ei fiind la spital, iar restul familiei la hotel. 

Te-ar putea interesa și: Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

„Noi am mers la doctori aici în țară și doctorii spuneau să mai stăm să crească acel anevrism, deoarece trebuia să fie de mai mulți centimetri ca să poată să fie operată la noi în țară. I-au dat tot felul de pastile de calmare, dar mama e tot timpul cu agitație, tot timpul face ceva. Lua pastile de calmare ca să nu-i crească tensiunea și să nu pocnească acel anevrism. Anevrismul avea câțiva milimetri și trebuia să aibă mai mult ca să poată fi operat la noi în țară. Ca să nu crească mai repede și să-i explodeze, îi dădeau pastile de calmare. Mama era un om sedat.

Am zis că nu e ok și împreună cu tata am decis să mergem în Turcia și să rezolvăm problema acum, de ce să așteptăm? Când am ajuns în Turcia s-a rezolvat problema cu bine. Cea mai grea noapte a fost cea în care a avut operația. Ea era în spital și noi la hotel. Ai avut vreodată sentimentul că tu nu trăiești ce trăiești? Treci prin lucruri ca prin apă. Nu accepți realitatea pe care o trăiești, trăiești ca într-un vis”, a spus Karmen Simionescu, în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete

Jupiter Retrograd 2024: Care sunt cele mai afectate zodii

Jupiter retrograd a început pe 9 octombrie și se...



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video




pixel