Catinca Roman, adevărul despre războiul cu Oana Roman: „Mă vorbește pe la diverse evenimente pe unde merge”
Data publicării:
Catinca Roman a oferit noi informații cu privire la motivele ce au determinat-o pe Oana Roman să rupă legătura cu ea.

Catinca Roman a făcut recent niște declarații, cu privire la sora sa, Oana Roman, care au stârnit o avalanșă de reacții. Concret, aceasta spunea că nu vedeta îi plătește azilul în care acum aceasta este internată, după cum susține, ci pensia Mioarei Roman acoperă integral acele costuri. Acum însă, Catinca face noi dezvăluiri cu privire la relația tumultoasă pe care o are cu sora sa, care nu-și dorește deloc pacea, susține ea.

„M-am înfuriat, sincer. Știi că mie nu mi se întâmplă foarte des, pentru că știu din surse sigure că la diverse evenimente și pe unde merge, mă vorbește, nu știu de cu nu vorbește cu mine. I-am propus asta de multe ori. După tot circul care a fost, în momentul în care mama a fost din nou internată la urgență, m-a contactat printr-o cunoștință comună să mă duc la mama și m-am dus, normal, dar nu înțeleg de ce acest comportament de adolescente. Eu cred că astea-s lucruri care se pot discuta, mie îmi pare foarte rău de situație, pentru că țin foarte mult la Isa și chiar aș vrea să avem o relație frumoasă și nu înțeleg de ce o privează pe cea mică de la relația cu mine.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

VEZI și: Război total între Catinca și Oana Roman: „E bolnavă. Nu plătește din banii ei azilul”. Ce au de împărțit cele două surori

Catinca își dorește să comunice deschis cu Oana Roman

Singurul regret al Catincăi este acela că nu poate vorbi amiabil cu sora sa și să rezolve toate problemele departe de ochii lumii. Aceasta spune că a încercat un dialog, însă lucrurile nu s-au sfârșit prea bine.

„Nu înțeleg de ce nu putem vorbi ca doi oameni maturi, în loc să vorbim în presă. Ea se aprinde, eu mai puțin, dar îmi ajunge și mie cuțitul la os. Eu am încercat să-i explic niște lucruri, ea a început să țipe, am luat și eu foc, după care au urmat niște declarații în presă, lucrurile s-au întâmplat foarte rapid. Cred că am greșit uneori pentru că am tăcut din gură și am lăsat să se amplifice niște lucruri, zvonuri și cred că trebuie să pui punctul pe i. Este ultima emisiune la care o să vorbesc acest subiect, pentru că eu nu vreau să intru într-un circ mediatic.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: S-a afișat complet nemachiată, iar fanii au criticat-o imediat. Oana Roman, așa cum n-ai mai văzut-o: „Încearcă botox acid și altele” / FOTO

„Pensia ei acoperă în mare măsură costurile acelui loc”

Mai mult, aceasta spune că și-a rugat sora în repetate rânduri să o ajute cu treburile casnice, după despărțirea de Marius Elisei, însă Oana Roman a refuzat vehement.

„M-am oferit să o ajut cu cea mică, să o ajut să o ia de la școală, să fac lecții cu ea. I-am zis să mă sune oricând are nevoie, lucru care nu s-a întâmplat, decât când a avut acea problemă. Într-adevăr, din punct de vedere profesional, nu am stat foarte bine în ultimii ani, dar am fost la mama cât am putut, o să merg în continuare. Pensia ei acoperă în mare măsură costurile acelui loc, dar Oana și promovează acel loc, deci nu știu concret. Mama are și pensie, și ajutor de handicap și bănuiesc că sumele se duc către nevoile ei. Aș vrea să nu uite că atunci când mama a fost poate în unul dintre cele mai grele momente, despărțirea de Petre Roman, eu stăteam cu ea și mi-am asumat tot ce însemna cheltuieli ale casei, tot, tot. Avea depresie mare, era într-o stare foarte proastă atunci. Eu sunt deschisă, mereu mi-am dorit o soră, dar nu-i niciodată prea târziu.”, a continuat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: catinca roman  cearta  mioara roman  Oana Roman 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor




pixel