Catinca Roman, radicală la adresa lui Alex Dobrescu: „O hărțuiește în continuare pe Cristina Cioran. El stă la intimidare”
Data publicării:
Catinca Roman și-a spus părerea cu privire la situația actuală în care se află Cristina Cioran.

Cristina Cioran pare că nu mai reușește să-și găsească liniștea, chiar dacă a pus definitiv capăt relației cu Alex Dobrescu de ceva vreme și a început o nouă poveste de iubire. Astfel, aceasta continuă să fie hărțuită de fostul său partener de viață, care, deși părea că vrea să o dea de uitării, în același timp vrea să reia legăturile cu actrița. Catinca Roman a comentat și ea întregul subiect controversat și și-a spus părerea cu privire la situația actuală în care se află Cristina Cioran cu tatăl fetiței sale.

„E un băiat cu potențial, din păcate a luat-o pe calea consumului și a unei vieți dezordonate complet. Din punctul meu de vedere, o hărțuiește în continuare pe Cristina și aici se vede că ar trebuie să mai umblăm pe la legi, mai ales la aplicarea lor. Brățara o ajută, dar el stă la intimidare. Eu îl urmăream pe Instagram și l-am păstrat, pentru că eram curioasă să văd evoluția cazului. Postează în continuare tot felul de mizerii despre Cristina.”, a spus Catinca Roman în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

Citește și: De ce Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată până la vârsta de 56 de ani: „Am stat mult și m-am gândit la chestia asta”

„Un om normal nu ar face așa ceva”

Faptul că Alex Dobrescu a denigrat-o pe actriță în toate felurile posibile atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare o face pe Catinca să creadă că bărbatul are anumite probleme vizibile, care necesită tratament imediat. De asemenea, vedeta consideră că legile în România sunt în continuare extrem de superficiale, mai ales când vine vorba de hărțuire și abuzuri de orice fel. 

„Eu nu sunt medic sau specialist, dar e clar că lucrurile acolo nu sunt cum trebuie. Un om normal nu ar face așa ceva, mai ales prin prisma faptului că are un copil, care o să crească la un moment dat. 

Să o lămurim cu tinerețea asta, că nu e atât de tânăr pe cât se crede, nu e un puștan. Eu cred că sunt vreo șapte ani diferență între el și Cristina, dar normal că nu despre asta e vorba, ci despre niște infracțiuni grave, iar în România e complicat să faci față unor lucruri.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Cât de greu i-a fost Catincăi Roman să-și crească singură copilul: „Calina nu a ținut deloc legătura cu tatăl ei”

Ce spune despre fosta soție a lui Alex Dobrescu

Cât despre fosta soție, Catinca spune că și femeia a trecut, la rândul său, prin multe situații similare, motiv pentru care aceasta s-a îndoit încă de la început cu privire la legătura sentimentală dintre bărbat și Cristina Cioran. 

„Ținând cont că e recidivist de nenumărate ori, a avut și cu prima soție un istoric serios, a făcut și ceva închisoare din câte știu eu pentru alte lucruri mai grave. Nici eu nu am date exacte, dar așa știu. O cunosc și pe fosta soție, care avea niște întrebări legate de relația lui cu Cristina Cioran, pentru că genul acesta de tipologie nu se schimbă de pe o zi pe alta.”, mai spune Catinca Roman.

VEZI și: Ce moștenire i-a lăsat Mioara Roman Catincăi. Cum se simte vedeta după moartea mamei ei: „Sunt împăcată”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel