Catrinel Sandu a răbufnit, după ce fostul soț, Gabriel Trifu, i-a adus mai multe acuzații: „Sunt niște declarații făcute din frustrare”
Data publicării:
Catrinel Sandu a răbufnit, după ce fostul său soț, Gabriel Trifu, a făcut mai multe declarații despre căsnicia și divorțul lor și a acuzat-o de faptul că „Nu era ușă de biserică”.

Catrinel Sandu și tenismenul Gabriel Trifu au divorțat în anul 2017, după 11 ani de căsnicie. Deși au trecut ani buni de la despărțire, cei doi nu au îngropat securea războiului și au făcut noi declarații despre relația pe care au avut-o, aducându-și reciproc mai multe acuzații grave, printre care și infidelitatea. 

„Sunt niște declarații făcute din frustrare”

După ce Gabriel Trifu a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul unui podcast, Catrinel Sandu nu s-a mai abținut și i-a dat replica fostului soț. Într-o intervenție avută la Știrile Antena Stars, femeia a mărturisit că vorbele lui Gabriel Trifu sunt spuse din frustrare și resentimente. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că nu poate comenta declarațiile bărbatului pentru că nu au niciun fel de legătură cu realitatea. 

„Îmi pare rău că este supărat și plin de resentimente în continuare. Sunt niște declarații făcute din frustrare. Nu pot să comentez lucruri care nu au legătură cu realitatea”, a declarat Catrinel Sandu, la Știrile Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

„Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Zilele trecute, Gabriel Trifu a fost invitat la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre căsnicia și divorțul cu Catrinel Sandu, aducându-i mai multe acuzații. 

„Eu voiam să stau mai departe, dar ea încă voia să aibă o imagine în România. Când eram împreună, ea se mândrea că avem o relație perfectă și ne completăm, eu aș fi preferat să nu ne expunem foarte mult în exterior problemele noastre, ca să ne protejăm copiii. Vis-a-vis de relația mea extraconjugală, nu am început-o eu! Odată cu plecările ei din America, adică venirile ei în România pentru proiectele respective, am auzit că sunt și altfel de proiecte. După care, bineînțeles, fiind mai atent, am aflat că și-n partea de America sunt. Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot.

Ea nu cred că a fost afectată de ruptura noastră ca și cuplu, ea era interesată cum va fi privită aici, în România, pentru că ea clădise o imagine perfectă a cuplului nostru și atunci problema aceasta o ardea pe ea cel mai mult. Din contră, ea ieșea cu prietenele, își vedea de treaba ei, dar aici, în România, o ardea că nu știa cum să dea această veste. Mie-mi păsa foarte mult de fetele mele, pe care le iubesc enorm: Sara și Lara. Pe mine mă ardea ce facem cu fetele. Divorțăm, mai stăm? Bineînțeles că pentru ea era bine să stăm, pentru că atunci nu mai dădea explicații nimănui”, a declarat Gabriel Trifu, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Sursă foto: Captură foto Instagram Jimmy Dub

Ispita Marcel și Jimmy Dub au încheiat colaborarea. Cei doi nu s-au mai înțeles: „El s-a făcut cunoscut pe spatele meu”




pixel