Caz ȘOCANT în Râmnicu Vâlcea. O învățătoare a jucat fondul clasei la păcănele
Data publicării:
Caz incredibil în Râmnicu Vâcea după ce o profesoară a fost acuzată că a jucat banii pentru fondul clasei la păcănele. Detalii șocante.

Caz revoltător în Râmnicu Vâlcea, după ce o învățătoare în vârstă de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, cadru didactic la Şcoala Gimnazială numărul 13 a fost acuzată că a înselat mai mulți părinți, cerându-le bani sub pretextul unor cazuri sociale, bani pe care îi juca la păcănele.

Învățătoare a reușit să îi păcălească pe aceștia împrumutând aproximativ 20.000 de lei vechi, spunându-le că are nevoie pentru a-și plăti are ratele sau că are nevoie pentru fratele ei din Germania. Inspectoratul Județean de Poliție a declarat că a fost depusă o singură plângere împotriva învățătoarei de la un părinte care ar fi împrumutat-o cu 300 de euro. În urma acestor acuzații, directorul școlii a mărturisit că nu au existat până acum probe în acest sens, mai ales că primele probleme au apărut în urmă cu 3-4 ani.

Învățătoarea este acuzată că a cheltuit și banii strânși pentru fondul clasei, aproximativ 3000 de lei, pe care soțul, care este preot în Bunești, i-a înapoiat. 

În trecut, femeie a fost interntă la Psihiatrie, deși a trecut de fiecare dată cu brio testele psihologice. Acum, învățătoarea care are doi copii a fost suspendată din funcție.

”Eu mi-am lăsat toate obiectele de valoare acasă, pentru că îmi era frică să mai fac ore cu această învățătoare. Toți ne-au trimis: Nu mergeți la doamna directoare, mergeți la domnul director, pentru că el va lua măsuri! Doamna directoare știe de tot și nu a luat nicio măsură. 

Important e să țină cont și Inspectoratul, ca să nu se mai întâmple aceste situații și la alți părinți și la alți copii pe viitor!

Ne-ați spus că nu are probleme psihice, am cerut protecție pentru copil și mi-ați spus că nu are probleme psihice, că vă e milă de ea să nu se sinucidă”, se plâng părinții, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Stiri
Tagurile articolului: invatatoare  ramnicu valcea 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel