Ce a determinat-o pe Andreea Bălan să încheie procesele împotriva lui George Burcea: „Eu care de obicei nu renunț...”
Data publicării:
Andreea Bălan a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fostul său soț.

Recent, Andreea Bălan s-a decis să renunțe la toate procesele pe care le avea împotriva tatălui fetițelor sale, George Burcea, și să facă pace cu bărbatul. Acest lucru a venit într-un moment neașteptat pentru toată lumea, întrucât cei doi au avut extrem de multe confruntări în trecut și și-au aruncat multe replici și acuzații dure. Dacă pe vremea aceea, artista nu oferea explicații în plus pentru care a recurs la acest gest, acum, Andreea Bălan pune punctul pe „i” și explică de ce și-a dorit să facă pace.

„Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu care de obicei nu renunț... era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie. Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine, s-a liniștit și el, drept dovadă e liniște și  pace peste tot, e totul foarte bine. Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici.

Citește și: Andreea Bălan, adevărul despre relația cu tatăl său. La 18 ani a fugit de acasă, pentru a scăpa de bărbat: „Am avut un tată mai dur”

Relația Andreei Bălan cu Dumnezeu

Astfel, ultimele luni de zile au ajutat-o pe Andreea Bălan să se liniștească spiritual și să devină cea mai bună versiune a sa. Credința joacă și ea un rol important în acest proces, iar artista a vorbit despre conexiunea pe care o are cu Dumnezeu.

„Gândurile au frecvență, iar dacă eu în sufletul meu i-am dorit asta, el a simțit. Poți să faci și invers, însă există această lege a karmei, dar răul pe care îl dorești ți se întoarce ție. Eu cred că există Dumnezeu în noi, că noi suntem Dumnezeu. Noi suntem uniți la nivel de spirit. Ne-am divizat, ca să înțelegem anumite lecții, e alegerea noastră cum facem asta.”, a continuat artista.

VEZI și: După ce a fost acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan reacționează: „Asta nu înțeleg oamenii”

Andreea Bălan, despre cea mai mare cumpănă din viața sa

În urmă cu câțiva ani, când o aducea pe lume pe a doua sa fetiță, Andreea Bălan a trecut și printr-o mare cumpănă, când artista era la un pas de moarte. Dacă pe atunci, aceasta privea acest lucru drept o nedreptate, care i s-a întâmplat exact ei, acum, aceasta a găsit explicația spirituală pentru care a avut loc acel eveniment.

„Mi le-am atras energetic (n.r. problema de la naștere), pentru că eram în foarte multă energie masculină până în acel punct, pentru că corpul meu a respins partea feminină. Corpul în momentul ăla a respins viața, eu eram într-o suferință de ani de zile, el nu a mai vrut să trăiască și a fost o lecție karmică pentru mine. Când sufletul meu a decis să trebuie să rămână, a fost punctul zero în care eu am ales să mă schimb și am făcut asta. Din acea secundă am ales să evoluez.”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Singurul truc prin care Anca Țurcașiu se menține în formă: „Întotdeauna funcționează, credeți-mă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri

Sursă foto: Ameritat cu Nasrin/YouTube

Gabi Bădălău dă cărțile pe față! Care au fost motivele care au dus la divorțul de Claudia Pătrășcanu: „Între mine și ea n-a fost o poveste de iubire!”




pixel