Ce a făcut Filip Munteanu cu primii săi bani câștigați. Este cel mai tânăr actor din „Clanul” / video
Data publicării:
Filip Munteanu ne-a dezvăluit mai multe informații cu privire la experiența sa în actorie. 

Filip Munteanu este cel mai tânăr actor din Clanul, care și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă și care a venit în platoul Spectacola cu povești fascinante de pe platourile de filmare și din culisele serialului fenomen de pe Pro TV. Astfel, faptul că și-a câștigat primii bani înainte de a trece măcar pragul adolescenței îl face pe acesta să se simtă cu adevărat „special”, după cum ne spune chiar el. De asemenea, Filip Munteanu ne-a mai dezvăluit și ce și-a cumpărat din primii lui bani strânși.

„E un sentiment foarte plăcut că sunt mai independent, mai special față de alți copii. Prima dată cred că i-am luat un cadou fratelui meu, un parfum, după care mi-am văzut de treaba mea. Eu am un frate mai mare, îl cheamă David, este clasa a opta acum și este mai greu să te joci cu el. El este pe sport, baschet intensiv.”, a declarat Filip Munteanu în cadrul emisiunii Interviurile Spectacola.

Citește și: Sfaturile primite de Filip Munteanu de la George Mihăiță, pentru interpretarea personajului din Clanul: „Înainte de fiecare zi de filmare...” / video

Filip Munteanu, planuri pentru viitor

Chiar dacă proiectul de succes de pe Pro TV s-a încheiat, Filip Munteanu continuă să facă pași siguri în cariera de actor, întrucât rolurile sale încep să fie din ce în ce mai numeroase. Astfel, tânărul actor ne dezvăluie faptul că din luna iunie va putea fi urmărit în cinematografele din toată țara în pielea unui personaj principal. 

„Îmi propun să joc în cât mai multe filme și seriale, și la teatru, dacă ar fi posibil. O să fie acum un film nou, apare în iunie, „Noaptea lui Vlad”, sunt personaj principal, numele meu este Vlad și întâlnesc niște domnitori. Filmul se poate urmări la cinema, de la 6 iunie.”, ne-a mai spus actorul.

VEZI și: Reacțiile actorilor din „Clanul” după finalul serialului. Denis Hanganu: „Îmi e foarte greu să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ce simt”

Ce alege: filmul sau teatru?

Chiar dacă a fost cunoscut de publicul larg prin intermediul filmului, Filip Munteanu este activ, în paralele, și pe scena teatrului. Acesta ne-a dezvăluit care sunt principalele diferențe dintre cele două, dar și care îl atrage mai mult. 

„Parcă filmul m-a atras cel mai mult, la teatru e live, nu ai nicio dublă, nu ai cum să repeți. Am mai multe emoții la teatru, sunt mulți oameni, este live, iar dacă uiți o replică, nu poți repeta. Trebuie să-ți revii cu replicile, să le știi până să le visezi. Da (n.r. e copleșitor la teatru când auzi aplauze), dar și la film, când auzi „S-a terminat ziua de filmare”, e mișto, aplaudă lumea, batem palma toți. 

Era să plâng (n.r. la finalul filmărilor pentru „Clanul”), mama a plâns, aproape toți plângeau în afară de bărbați, care sunt bărbați. Am avut o bucurie în mine că am terminat, dar și o tristețe pentru că s-au dus zilele de pe set, dar sunt sigur că ne vom întâlni.”, a continuat el.

Citeșteși: Cum reușește Silviu Mircescu să își împartă timpul între actorie și familie: „La 6 sunt în picioare” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri




pixel