Ce a fost în mintea lui? Persoană observată noaptea pe epava de la Costineşti, căutată de echipele de salvare
Data actualizării:
Data publicării:
Echipe de salvare intervin sâmbătă pentru căutarea unei persoane, care ar fi fost văzută, noaptea trecută, pe epava, aflată în apa mării, de la Costineşti.

Constanţa, 6 iul /Agerpres/ - Echipe de salvare intervin sâmbătă pentru căutarea unei persoane care, noaptea trecută, ar fi fost văzută pe epava din apa mării de la Costineşti.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dobrogea', în noaptea de vineri spre sâmbătă un cetăţean a sunat la 112 şi a transmis faptul că pe epava de la Costineşti a văzut un om.

''Recuperarea unei persoane refugiate pe epava din Costineşti''

''Seara trecută, în jurul orei 22,00, am fost solicitaţi să intervenim pentru recuperarea unei persoane refugiate pe epava din Costineşti. La faţa locului am intervenit cu o maşină de stingere, un echipaj de prim-ajutor şi cu ambarcaţiunea de la Punctul de Salvare Acvatică din Mangalia. Începând cu ora 1,24, forţele şi mijloacele s-au retras de la faţa locului fără a găsi persoana respectivă'', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Anamaria Stoica.

Sâmbătă dimineaţa, de la ora 8,00, au fost reluate căutările. ''Intervenim cu ambarcaţiunea de la Punctul de Salvare Acvatică Mangalia şi cu un echipaj de prim-ajutor'', a declarat Anamaria Stoica. 

Cel mai cunoscut simbol al staţiunii Costineşti din județul Constanța dispare încet, dar sigur, în apele Mării Negre

 

Epava, care este cel mai cunoscut simbol al staţiunii Costineşti din județul Constanța, dispare încet, dar sigur în apele Mării Negre. Nava "Evanghelia" s-a rupt în două, în anul 2023, iar partea din spate a acesteia a început să se scufunde. Nava "Evanghelia" a eșuat, de aproape 55 de ani, în dreptul staţiunii Costineşti și se pare că nimeni nu ia o măsură.

Nava "Evanghelia" a aparţinut flotei celebrului armator din Grecia Aristotel Socrates Onassis. A fost lansată pe apă cu numele "Empire Strength". De la construcţie şi până când a eşuat, a avut patru denumiri, respectiv: "Empire Strengh", "Saxon Star", "Redbrook". În final, a primit numele "Evanghelia".

Pe data de 15 octombrie 1968, nava a eşuat la aproximativ 1,5 km de plaja nordică a actualei staţiuni Costineşti, județul Constanța, într-o zonă a falezei, care este denumită "Golful francezilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Social



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




pixel