Ce a inspirat-o pe Nadina să scrie piesa „Barman”: „E complicat când devii compozitor și îți compui propriile melodii” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Nadina a fost invitata Andreei Cercel în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News, unde a vorbit despre noua piesă „Barman”.

Nadina este una dintre cele mai actuale artiste ale momentului în România. Piesa pe care a lansat-o în urmă cu aproape patru  luni, „Barman”, se bucură de un real succes și a reușit să depășească 200.000 de vizualizări pe YouTube. Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, artista ne-a vorbit despre noua melodie, compusă chiar de ea.

„Linia și versurile melodiei au fost compuse de mine. Negativul a fost făcut de Alex Stoica și Coni, iar de mix și master s-au ocupat băieții de la On Music. Cu ei am foarte multe piese. Eu îi consider echipa mea. Cu ei construiesc tot ce ține de piese. Cu ei mă sfătuiesc, cu ei lansez piesele pe YouTube. Sunt sprijinul meu. Până să ajung la ei am întâlnit foarte mulți producători, foarte multe case de discuri, cu care nu m-am înțeles tocmai din această cauză, că în acest domeniu dai de tot felul de oameni. Ei au fost și sunt foarte ok. Sunt foarte corecți, iar eu ador oamenii corecți, pentru că și eu la rândul meu sunt un om corect. Îmi place să lucrez cu oameni cu care să fiu pe aceeași lungime de undă”, a spus Nadina, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars. Cum arată inelul și cum a decurs cererea

Ce a inspirat-o pe Nadina să scrie piesa „Barman”

Piesa a fost creată special pentru cei care au nevoie de putere și încurajare atunci când trec prin momente dificile în viața lor. Nadina a dezvăluit că viața sa personală și experiențele prin care a trecut, dar și viața oamenilor din jurul ei, sunt surse constante de inspirație atunci când compune piesele.

Te-ar putea interesa și: Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

„Ne-am gândit ca oamenii să o asculte atât când au o zi mai bună, cât și când au o zi mai puțin bună. Versurile te duc cumva și pe partea asta mai tristă, dar am zis să nu fie genul acela de piesă să plângi pe ea. Dacă ai o zi mai proastă să o pui și să zici că ziua aia o să fie bună. Eu consider că muzica ne ghidează în viață. Ne ghidează ziua și rezoluțiile, deși noi nu prea credem în lucrurile astea. Se punea problema că dacă asculți în fiecare zi piese legate de bani, mașini, atunci atragi. Dacă în fiecare zi asculți piese foarte triste și cu un vibe negativ, la fel, ajungi să atragi ce se spune în piesă.

Viață mea mă inspiră și lucrurile prin care am trecut, dar și viața oamenilor din jurul meu. Când ți-ai compus o piesă pentru prima dată e foarte greu să mai lași pe altcineva să-ți compună piesele. Ți se pare că nu scrie exact ceea ce ai vrea tu să transmiți. Înainte de a lansa piesa „Barman”, o fată de la studio a lucrat și ea o strofă pentru o melodie și parcă nu aia voiam să spun eu. M-am uitat din nou pe versuri și am refăcut strofa, pentru că nu asta voiam să transmit, deși strofa era făcută foarte bine. Suna foarte frumos. E puțin complicat când devii compozitor și începi să îți compui propriile piese”, a mai declarat Nadina, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel