Ce a pățit Gabriela Prisăcariu, după ce a născut. Abia acum s-a aflat: „Plângeam când nu mă vedea nimeni”
Data publicării:
Gabriela Prisăcariu și-a deschis sufletul și a dezvăluit stările cu care s-a confruntata după ce l-a adus pe lume pe Luca Tiago. 

Gabriela Prisăcariu a devenit în urmă cu aproximativ un an și jumătate mamă pentru prima dată. Vedeta și-a revenit însă atât de repede în forma fizică inițială, încât foarte multor oameni le-a venit greu să creadă că soția lui Dani Oțil a adus pe lume un copil. Chiar dacă recunoaște că a pus 20 de kilograme în timpul sarcinii, modelul spune că a reușit să le dea rapid jos.

„Nu am fost mamă surogat. L-am purtat aici în burtică și au fost și 20 de kilograme în plus. Deci sigur-sigur a fost la mine. Văd și eu că seamănă cu Dani, este leit el, mai ales când se încruntă, este Dani din cap până în picioare. Dar Dani este un bărbat frumos, deci nu am de ce să mă supăr. Sunt mândră că a ieșit și că seamănă cu el”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit Ego.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Prisăcariu, pe punctul de a se despărți de Dani Oțil: „Nu știu dacă este ok să zic asta. Noi nu am mai fi fost astăzi împreună”

 

„Am și știut să le ascund bine”

Gabriela Prisăcariu spune că cele 20 de kilograme nu au fost atât de vizibile, întrucât aceasta a știut cum să ascundă. Cu toate acestea, vedeta a fost contrazisă în repetate rânduri, de-a lungul timpului, de fanii care nu cred că o astfel de performanță este posibilă.

„Nu știu de ce nimeni nu mă crede, dar au fost 20 de kilograme. Medicul meu tot timpul, la fiecare control, îmi zicea să mă opresc pentru că erau prea multe. După un număr de kilograme poți să faci complicații. Ce-i drept am și știut să le ascund bine, adică nu m-am îmbrăcat mulat, am știut să le ascund”, a continuat aceasta.

VEZI și: Videoclipul cu care Gabriela Prisăcariu a stârnit revoltă în mediul online: „Păcat că se promovează astfel de modele. Asta nu e frumusețe”

 

A scăpat de kilograme din prima lună după ce a născut

Kilogramele în plus nu au stat foarte mult pe trupul de invidiat al Gabrielei Prisăcariu, care recunoaște faptul că din prima lună după ce l-a născut pe Tiago, acestea au dispărut. 

„Am scăpat repede de ele, din prima lună, pentru că m-am stresat extrem de tare. Probabil a fost și o depresie acolo, pe care nu am vrut să o accept, și atunci kilogramele s-au topit”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Mai mult, depresia postnatală nu a ocolit-o nici pe ea, așa cum s-a întâmplat în cazul mai multor vedete. Gabriela spune că avea zile când plângea pe ascuns în casă, întrucât nu-și dorea să-și afișeze aceste stări în fața nimănui. Chiar dacă multe persoane trec peste această perioadă cu ajutorul unor specialiști, vedete spune că a reușit singură să-și înfrângă temerile și gândurile negative. 

„Mi-am dat seama atunci doar că nu voiam să accept. M-am crezut puternică așa că nu am spus nimănui. Plângeam când nu mă vedea nimeni. Acum, când mă gândesc la perioada aia îmi dau seama că, da, a fost o depresie. Atunci nu am vrut să o accept, dar da a fost. Singură am reușit să trec peste pentru că în fața celorlalți oameni eram la fel, încercam să fiu ok”, a mai dezvăluit Gabriela Prisăcariu.

VEZI și: Câți bani a dat Dani Oțil pentru ca Gabriela Prisăcariu să probeze rochii de mireasă la Roma: „Eu de aici nu cumpăr nimic”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: depresie  dietă  Gabriela Prisacariu  kilograme  nastere 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel