Ce a putut să spună Maria Iordănescu în direct, la TV, despre Mihai Bendeac. Nu i-a spus-o niciodată în față
Data actualizării:
Data publicării:
Maria Iordănescu nu s-a mai ferit și a făcut o declarație surprinzătoare despre Mihai Bendeac în direct, la TV. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că nu i-a spus niciodată aceste lucruri față în față. 

Maria Iordănescu s-a numărat printre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune. Fiica lui Anghel Iordănescu a lucrat timp de câțiva ani lucrat ca prezentatoare de știri la Prima TV. A luat o pauză scurtă doar după ce a născut, însă la începutul lunii septembrie, spre surprinderea fanilor ei, a anunțat că se retrage din televiziune.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Tatu, adevăratul motiv pentru care este singură la 61 de ani. De ce nu mai vrea să audă de o nouă relație

Ce a putut să spună Maria Iordănescu în direct, la TV, despre Mihai Bendeac. Nu i-a spus-o niciodată în față

Maria Iordănescu este o fire deschisă și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Maria Iordănescu a acceptat provocarea sosurilor iuți  și a răspuns celor mai dificile întrebări ale rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”. Fiica lui Anghel Iordănescu a fost pusă în situația de a răspunde sau a gusta sosurile picante. Deși la unele dintre întrebări a ales să mănânce iute, au fost și întrebări incomode la care a ales să răspundă. După ce a stat puțin pe gânduri, fosta prezentatoare TV a spus „Bendeac”. Cu toate că putea să evite să citească întrebarea și să guste din sosurile iuți, fără ca cineva să știe de ce a spus numele actorului, Maria Iordănescu a decis să citească întrebarea.

„Stai să mă gândesc, că nu știu. Ok, dar e mult spus. O să citesc întrebarea. Îmi e foarte greu să îmi dau seama. Cred că Bendeac”, a mărturisit Maria Iordănescu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

„Spune numele unui bărbat din showbizul românesc de care ai fost îndrăgostită, dar nu ai avut niciodată curajul să-i mărturisești”, a fost întrebarea la care fiica lui Anghel Iordănescu a spus numele lui lui Mihai Bendeac.

Te-ar putea interesa și: Hype Fox, iubita ispitei Andi de la Insula Iubirii, pusă la zid pentru comportamentul pe care l-a avut față de un taximetrist. Ce mesaj a postat influencerița

„Îmi place foarte mult. Îmi place umorul și oamenii cu umor”

Maria Iordănescu a mărturisit că îi place foarte mult de Bendeac, chiar dacă nu se consideră îndrăgostită de el. A recunoscut că îi este foarte greu să se îndrăgostească de cineva, dar apreciază umorul actorului. În plus, a menționat că soțul ei are încredere în ea și nu se pune problema vreunei gelozii. Fiica lui Anghel Iordănescu a subliniat că s-a îndrăgostit de soțul ei pentru că este un bărbat foarte deștept, adăugând că aceasta este o calitate pe care o apreciază și la Mihai Bendeac.

„Îmi place foarte mult de el. No pot să zic că sunt îndrăgostită. Îmi  foarte greu să mă îndrăgostesc de cineva, dar îmi place foarte mult. Îmi place umorul și oamenii cu umor. Soțul știe, are încredere în mine. Are mai multă încredere în mine decât am eu în mâine. Îmi place, chiar are umor. Eu m-am îndrăgostit de soțul meu pentru că este un bărbat foarte deștept. Asta îmi place și la Mihai Bendeac. Îmi plac bărbații deștepți”, a mai declarat Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel