Ce aduce Marte în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 martie
Data publicării:
Pe 13 februarie, Marte intră în Vărsător, unde va sta până pe 23 martie. Planeta acțiunii și a războiului se întâlnește cu arhetipul revoluției și al progresului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

În mitologie, Marte este reprezentat de către Ares, zeul războiului. Trăsăturile pozitive ale acestuia sunt curajul, pasiunea și ambiția. Marte îți dă un impuls puternic să mergi înainte. Nu te lasă să stai pe loc. Totuși, Marte este asociat și cu agresivitatea, încăpățânarea, nerăbdarea și irascibilitatea. Pe de altă parte, arhetipul Vărsătorului reprezintă progresul, originalitatea, inovația, toleranța și umanitatea, dar are și aspecte negative, precum intransigența, încăpățânarea și haosul. Acest arhetip poate fi revoluționar într-un sens mai puțin plăcut, cu o preferință să provoace anarhie.

Cu acest tranzit, acțiunile legate de progres, inovație, proteste și drepturi se intensifică. Este posibil să asistăm la schimbări legislative, iar frustrările se pot manifesta mai ales în mediul online.

Dacă ești obosit de situația actuală, acum vei avea oportunitatea de a avansa la un nivel superior. Nu trebuie să aștepți ca viața să îți fie schimbată de altcineva. Tu poți fi acea persoană care să aducă schimbarea.

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Perioada va fi memorabilă pentru tine. Marte se întâlnește cu Pluto și Venus în casa a 11-a și face careu cu Jupiter și Uranus. Dacă nu ai remarcat influența tranzitului lui Marte în Capricorn, este momentul să îți dai seama că schimbarea nu vine de la sine și trebuie să o inițiezi tu însuți. Marte va fi în casa a 11-a a, care este asociată cu rezultatele proiectelor profesionale, cu veniturile generate de acestea, comunitatea, implicarea în activități de voluntariat și prieteniile. Prezența lui Marte în această casă aduce turbulențe. Poți resimți momente de nerăbdare și irascibilitate, iar întârzierile pot fi frustrante. Este posibil să te confrunți cu evenimente șocante pentru cei din jurul tău în această perioadă.

Citește continuarea pe astrosens.ro.


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel