Ce aduce Marte în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 martie
Data publicării:
Pe 13 februarie, Marte intră în Vărsător, unde va sta până pe 23 martie. Planeta acțiunii și a războiului se întâlnește cu arhetipul revoluției și al progresului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

În mitologie, Marte este reprezentat de către Ares, zeul războiului. Trăsăturile pozitive ale acestuia sunt curajul, pasiunea și ambiția. Marte îți dă un impuls puternic să mergi înainte. Nu te lasă să stai pe loc. Totuși, Marte este asociat și cu agresivitatea, încăpățânarea, nerăbdarea și irascibilitatea. Pe de altă parte, arhetipul Vărsătorului reprezintă progresul, originalitatea, inovația, toleranța și umanitatea, dar are și aspecte negative, precum intransigența, încăpățânarea și haosul. Acest arhetip poate fi revoluționar într-un sens mai puțin plăcut, cu o preferință să provoace anarhie.

Cu acest tranzit, acțiunile legate de progres, inovație, proteste și drepturi se intensifică. Este posibil să asistăm la schimbări legislative, iar frustrările se pot manifesta mai ales în mediul online.

Dacă ești obosit de situația actuală, acum vei avea oportunitatea de a avansa la un nivel superior. Nu trebuie să aștepți ca viața să îți fie schimbată de altcineva. Tu poți fi acea persoană care să aducă schimbarea.

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Perioada va fi memorabilă pentru tine. Marte se întâlnește cu Pluto și Venus în casa a 11-a și face careu cu Jupiter și Uranus. Dacă nu ai remarcat influența tranzitului lui Marte în Capricorn, este momentul să îți dai seama că schimbarea nu vine de la sine și trebuie să o inițiezi tu însuți. Marte va fi în casa a 11-a a, care este asociată cu rezultatele proiectelor profesionale, cu veniturile generate de acestea, comunitatea, implicarea în activități de voluntariat și prieteniile. Prezența lui Marte în această casă aduce turbulențe. Poți resimți momente de nerăbdare și irascibilitate, iar întârzierile pot fi frustrante. Este posibil să te confrunți cu evenimente șocante pentru cei din jurul tău în această perioadă.

Citește continuarea pe astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel