Ce aduce Sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 aprilie
Sezonul Berbecului vine cu darurile sale specifice pentru fiecare zodie şi ascendent, în funcţie de casa pe care o luminează intrarea Soarelui în acest semn de foc pasional. Ce ne aduce perioada 20 martie - 20 aprilie? 

Este vorba de intrarea Soarelui în Berbec, care se produce pe 20 martie - ne aducem aminte că atunci este şi echinocţiul de primăvară - şi stă acolo până pe 20 aprilie. Adică începe zodia Berbec. Toţi copiii care se nasc în această perioadă sunt Berbeci.

De data aceasta, acest sezon nu este unul simplu. Soarele se va întâlni cu Jupiter pe 12 aprilie, considerată cea mai fericită zi a anului, din punct de vedere astrologic. 

Pentru fiecare dintre noi, intrarea Soarelui în Berbec va activa un  domeniu din viaţă.

Imaginaţi-vă că aveţi o casă cu 12 camere şi fiecare cameră reprezintă un domeniu din viaţa voastră. Când Soarele intră într-un semn, se activează casa respectivă, de data aceasta casa Berbecului.

Ca să dau un exemplu: Berbecul este primul semn, Taurul este al doilea. Pentru Taur, Berbecul reprezintă casa a 12-a. Pentru Săgetător, avem aşa: Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti şi Berbec. Deci avem a cincea casă care va fi activată de intrarea Soarelui în Berbec.

Intrarea Soarelui în Berbec presupune prospeţime, noutate, energie, forţă, impuls, viaţă pentru că, după ce a fost Soarele în Peşti şi am hibernat, intrarea Soarelui în Berbec activează, scoate la lumină. Soarele în Berbec aprinde lumina în camera respectivă.

Berbec/Ascendent în Berbec

În primul rând, la mulți ani! Timp de o lună, te vom sărbători! Soarele se simte foarte bine în semnul tău! Prin tine, ne aduce primăvara. Vei primi o porție sănătoasă de energie, forță, vitalitate, chef de viață, curaj, dar și furie. Și nu uita un lucru! Soarele se apropie de Jupiter! Deci profită de acest lucru. Ne vom mai întâlni cu acest aspect peste vreo 12 ani! Este cazul să schimbi garderoba, frizura și obiceiurile. Ai nevoie să atragi atenția asupra ta!

Taur/Ascendent în Taur

Soarele intră în casa a 12-a. Astrele îți recomandă să îți planifici timp pentru tine. Pentru introspecție, meditație sau rugăciune. Ai nevoie de pace, de acceptarea trecutului și de ce să nu recunoaștem, de încărcarea bateriilor. Bogăția interioară nu poate fi comparată cu nimic. De asemenea, este cazul să te preocupi de sănătatea ta sau a celor apropiați. Nivelul de energie va fi mic, așa că nu trage de tine. Prioritizează odihna și somnul!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele se mută în casa a unsprezecea. Timp de o lună îți vei face numeroase planuri. Dar hei, de ce nu ai face-o! Jupiter este și el acolo și adoră îndrăzneala, încrederea și un pic de exagerare din când în când. Popularitatea ta va crește. Relațiile sociale se îmbunătățesc, te vei întâlni cu prietenii sau îți vei face alții noi. Este posibil să fii mai apreciat și la locul de muncă. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 18 Martie 2023, 12:48

Octavian Strunilă, Smiley, Matei Dima, Vladimir Draghia/foto Instagram/ captură video YouTube

Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Camelia Pătrășcanu

Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Silviu Purcărete, captură video Youtube

Reacții în lumea teatrului, dupa retragerea lui Silviu Purcărete de la Premiile Uniter. Lia Bugnar: „Nu are ce să caute pe aceeași listă cu voi”

Cătălin Scărlătescu, captură video Instagram

Cine este femeia care l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune: „A sunat telefonul și mi-a spus...”

Războinicii, captură foto Survivor

Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Foto Freepik

Condimentul care combate răceala, previne căderea părului și hidratează pielea

Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Sanda Ionescu, foto Facebook

Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”

Mădălina Crețan, captură video Youtube

Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu, desființată de fani, după ultima ei apariție: „Arată jalnic. Refuz să cred că este ea”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop - Lună Nouă în zodia Berbec: Zodia care se îndrăgostește

Ce practici magice ți se potrivesc în funcție de zodie?

Magia asociată cu semnele zodiacale dominante acționează...