Ce anume le face pe zodii să își iasă din minți și cum își gestioneză furia
Data publicării:
Toți oamenii au punctul lor în care „li se umple paharul”, moment în care, desigur, reacționează diferit. Unii strâng totul înăuntru și acumulează frustrare, iar alții nu se pot abține să nu dea pe afară. Vedeți mai jos cum reacționează zodiile la furie și ce anume le aduce în starea respectivă. 

Ce anume le face pe zodii să își iasă din minți și cum își gestioneză furia:

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecului îi poate sări țandăra din orice, nu există neapărat un declanșator special pentru ca acest nativ să facă „clic”. Faptul că apoi clocotește de furie este, însă, o certitudine. Iar când asta se întâmplă, urăște să stea pe loc și se apucă fie să încerce să rezolve, fie să se îngroape în muncă. Partea bună e că îi trece repede.

Taur/ Ascendent în Taur

Sentimentul de schimbare e declanșatorul celor mai mari emoții, dacă li s-au dat calculele peste cap, o să li se urce sângele la cap deși nu îți arată nimic. Taurul este pasiv-agresiv, ține înăuntru. Ar fi mai bine să dea afară nervii și furia pentru a nu acumula frustrări.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Urăște rutina, cercul vicios al monotoniei, de aceea prins într-un astfel de context, se va enerva destul de tare, ceea ce îi va activa cheful de ceartă. Partea bună și amuzantă în același timp este că acești nativi se ceartă până când uită de unde a plecat totul.

Rac/ Ascendent în Rac

Sentimentul de vulnerabilitate e acela care îi face pe Raci să se enerveze. Neputința acestora nu le face bine deloc, iar când se enervează nu știu să își gestioneze furia, ci mai degrabă să se justifice, să se apere.  

Leu/ Ascendent în Leu

Leul este scos de minți de faptul că sentimentele pe care le are față de cineva nu sunt reciproce, mai mult, atunci când este ignorat. Se „scaldă” în furie, îi place drama, are tendința să o lungească și nu trece prea ușor peste ce s-a întâmplat, „te ține minte”.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Fecioarele urăsc să vadă că oamenii nu își fac treaba bine și se enervează la culme când cineva le tratează nepoliticos, dar și profită de asta deoarece deși nu ar recunoaște nici în ruptul capului, le place o ceartă bună pentru că au toate elementele în ordine pregătite pentru argumentare.

Citește continuarea pe ASTROSENS

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel