Ce ar trebuie să mănânci la un grătar, în funcție de semnul tău zodiacal. Află ce spun astrologii
Data publicării:
Dorința de a pregăti un grătar pare că nu se demodează niciodată și nici mâncarea clasică pe care o punem pe el pare că nu ne plictisește deloc. Dar, totuși, poate că pe viitor vei dori să te concentrezi asupra bunătăților tale preferate și dacă nu știi care sunt acestea, astrologia îți sare în ajutor.

 

Berbec: Cârnați la grătar

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul este un lider îndrăzneț și energic, motiv pentru care Raquel Rodriguez, astrolog, spune că cel mai bine se vor bucura de o mâncare picantă la grătar care „se potrivește cu spiritul lor neînfricat și pasiunea pentru aventură”.

„Experiența de a frige cârnați la grătar se potrivește cu natura lor plină de viață și dinamică”, împărtășește ea. „Este o mâncare ideală pentru un Berbec”.


Taur: Coastele

Taurul este un semn de pământ care este „bine cunoscut pentru aprecierea mâncării bune și a experiențelor relaxante”, spune Rodriguez. „Ei preferă mesele care le permit să savureze și să se bucure de fiecare îmbucătură”. Așadar, ea le recomandă să pregătească un platou de coaste.

Astrologul Lisa Barretta este de acord. „Nu se mișcă repede, așa că așteaptă-te să îți servească niște cocktailuri în timp ce aștepți să gătească încet niște coaste pe grătar, acoperite cu un sos BBQ dulce și picant.”


Gemeni: Hot Dog

Este vreo surpriză faptul că semnul sociabil și vorbăreț al zodiacului este asociat cu cea mai clasică dintre toate mâncărurile pentru grătar? Dar Rodriguez recomandă hot-dog-ul pentru Gemeni, datorită faptului că aceștia „se bucură de varietate și versatilitate”.

„Un hot-dog, cu diversele sale topping-uri și opțiuni personalizabile, ar face apel la natura lor amuzantă și adaptabilă”, spune ea. „Este o alegere jucăușă pentru sociabilul Gemeni, căruia îi place să amestece puțin lucrurile”.


Rac: Salată de cartofi

„Grătarul lor te va face să te gândești la zilele de vară când erai copil”, împărtășește Barretta. „Poți conta pe salata de cartofi consistentă făcută exact așa cum o făcea mama și întotdeauna o carafă de limonadă de casă și ceai dulce.”


Leu: Pui la grătar

Acest semn extrovertit și iubitor de distracție „adoră să fie vedeta spectacolului și se bucură de experiențe fastuoase”, notează Rodriguez, motiv pentru care au nevoie de o mâncare la grătar care să întoarcă privirile.

"Un pui la grătar bine prăjit, adesea văzut ca fiind felul de mâncare vedetă la un grătar, s-ar alinia bine cu înclinația Leului pentru dramatism și fler", adaugă ea.


Fecioară: Legume la grătar

Fiind perfecționistul zodiacului, acest semn este atent la fiecare mic detaliu, inclusiv la dieta lor. „Fecioara este foarte atentă la sănătate și, uneori, stomacul lor sensibil nu poate suporta sosul BBQ”, notează Barretta.

Acesta este motivul pentru care Rodriguez recomandă „o frigăruie bine aranjată de legume la grătar”. Nu numai că le va plăcea combinația strălucitoare de culori și arome, dar ea spune că acest fel de mâncare „va face apel la dragostea lor pentru mâncarea sănătoasă și meticulos pregătită”.


Balanță: Bezele

Balanța este guvernată de Venus, planeta frumuseții și a romantismului. Prin urmare, această zodie sofisticată are o slăbiciune pentru „lucrurile mai fine din viață”, spune Barretta.

„Balanța are o poftă de dulciuri și cel mai probabil, grătarul lor preferat va include niște bezele, tratamentul de vară prin excelență”, sugerează ea. „Selecția lor de ciocolată va include caramel sărat, sare de mare, ciocolată neagră cu zmeură și ciocolată albă.”


Scorpion: Aripioare picante

Intens, pasional și puțin misterios, Scorpionul este o persoană căreia îi ia ceva timp să se încălzească cu ceilalți. Dar, odată ce au încredere în tine, personalitatea lor complexă aduce și multă loialitate. Cu toate acestea, la un grătar, tot vor dori ceva cu gust.

„Căldura și intensitatea aripioarelor picante se potrivesc perfect cu spiritul lor înflăcărat și hotărât”, spune Rodriguez. „Pentru ei, este mai mult decât o simplă masă, este o aventură culinară palpitantă.”


Săgetător: Hamburgeri

„Săgetătorii sunt entuziaști și le place să forțeze limitele”, spune Rodriguez. Așadar, s-ar putea să fii surprins că călătorii lumii ai zodiacului nu au primit un fel de mâncare mai exotic. Dar, după cum notează astrologul, această mâncare clasică pentru grătar oferă „posibilități infinite de garnituri și variații”.

„Ei pot experimenta cu o varietate de arome, iar unicitatea care vine cu fiecare burger diferit se aliniază perfect cu natura lor aventuroasă”, adaugă ea.


Capricorn: Friptura

Barretta îl descrie pe Capricorn ca fiind „tradițional și de cea mai bună calitate”. Acești dependenți de muncă au depus timp și efort pentru a reuși și le place să se bucure de roadele muncii lor.

„O friptură este un fel de mâncare care necesită răbdare și precizie - calități pe care Capricornii le posedă din belșug.”


Vărsător: Porumb la grătar

„Vărsătorii sunt cunoscuți pentru mentalitatea lor inventivă și originală”, spune Rodriguez. „Le place să experimenteze și să încalce normele”. Așadar, la fel ca Săgetătorul, mâncarea perfectă pentru ei la grătar este un clasic de modă veche, porumbul, pe care îl pot personaliza.

„Se vor bucura de procesul de a-l frige la grătar exact cum trebuie și de a-i adăuga o notă specială cu un amestec unic de condimente”, explică Rodriguez. Orice combinație pe care o vor găsi va fi la fel de unică și originală ca și ei.


Pești: Pepene verde

Rodriguez spune că Peștii sunt plini de compasiune și blânzi și sunt „cunoscuți pentru că aduc un sentiment de calm în jurul lor”.

„O felie de pepene verde este un final perfect pentru o masă la grătar”, notează ea. „Nu este vorba doar de gustul dulce, ci și de senzația răcoritoare pe care o aduce cu fiecare mușcătură, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru un Pești.”, potrivit Bestlife.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: gratar  horoscop  mancare  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel