Ce așteaptă Berbecii în timpul retrogradării lui Mercur din această vară. Daniela Simulescu: Sunt niște „mere otrăvite”
Data publicării:
Retrogradarea lui Mercur din această vară va afecta Berbecii în două perioade distincte și în două case astrologice diferite: Fecioară și Leu. Daniela Simulescu explică pentru Spectacola ce înseamnă acest lucru pentru Berbeci și cei cu ascendent în Berbec.

Mercur își începe retrogradarea pe 5 august în casa a 6-a, ceea ce înseamnă că vor apărea numeroase chestiuni la locul de muncă. Așteptați-vă la discuții cu colegii și colaboratorii, iar unele decizii luate în această perioadă pot fi stresante sau frustrante pe moment.

„Ne vom uita la ambele retrogradări, și cea din Fecioară și cea din Leu, pentru că sunt două case afectate. Mercur își începe retrogradarea pe 5 august în casa a 6-a, ceea ce înseamnă că vor fi destul de multe chestiuni la locul de muncă: discuții cu colegii, cu oamenii cu care colaborați. Se vor lua anumite decizii care, pe moment, vor stresa sau frustra, dar cu timpul se vor dovedi a fi bune. Mercur retrogradează în casa a 5-a, adică Berbecii trebuie să-și dea seama ce vor de la viață.

Mercur vorbește despre exprimarea de sine, despre ceea ce ne place, cine suntem noi cu adevărat, despre inima noastră. Dacă Mercur retrograd în casa a 6-a, între 5 și 15 august, aduce tot felul de ajustări în ceea ce privește mediul de lucru sau stilul de viață pe care îl aveți, pe urmă retrogradează în casa a 5-a, între 15 și 29 august. Persoanele Berbec sau cu ascendent în Berbec trebuie să-și dea seama ce le place sau ce vor de la viața lor”, spune Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

 

Youtube video image

 

Din 15 august, probleme cu relațiile

Pe 15 august, Mercur retrogradează în casa a 5-a, un moment în care Berbecii trebuie să-și dea seama ce vor de la viață. Casa a 5-a este legată de exprimarea de sine și de inima noastră. Persoanele Berbec sau cu ascendent în Berbec trebuie să-și reevalueze pasiunile și dorințele. Daniela Simulescu avertizează că retrogradarea lui Mercur în Leu afectează mult și planul amoros.

„Retrogradarea a doua, în Leu, afectează mult și planul amoros, așa că aveți mare grijă dacă se reîntorc parteneri la final de august. Dacă reluați discuția cu anumite persoane, să nu vă amăgiți, pentru că sunt niște "mere otrăvite," ca să le spunem așa”, spune Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Horoscop



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel