Ce au observat fanii Adrianei Bahmuțeanu într-o poză a acesteia. Detaliul care a creat controverse: „S-au înmulțit”
Data actualizării:
Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu a fost observată într-o ipostază care a impresionat fanii.

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din țara noastră. De-a lungul timpului, ea a reușit să-și clădească o carieră de succes în lumea televiziunii, fiind apreciată pentru carisma  de care a dat întotdeauna dovadă.

Vedeta are doi copii din căsnicia cu Silviu Prigoană, pe nume Eduard și Maximus. Ea are o relație foarte bună cu ei și nu ratează nicio ocazie de a petrece momente de neuitat împreună.

Adriana Bahmuțeanu este încântată de locurile pe care le vizitează

Adriana Bahmuțeanu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde se bucură de o comunitate numeroasă. Ea împărtășește cu fanii săi atât momentele frumoase din viața sa, cât și pe cele mai puțin frumoase. Așa s-a întâmplat și de această dată, după ce jurnalista a publicat o fotografie de colecție în care apare alături de George Restivan și copiii săi, Eduard și Maximus. Se pare că în acele momente, se distrează pe cinste într-o vacanță peste Ocean.

„Am ajuns la Oalkland, la faimosul Fox Theatre, istorica sală de concerte cu o vechime de 100 de ani, unde au cântat de-a lungul vremurilor artiști de renume mondial, de la Frank Sinatra, Prince la Pink Floyd ,Ed Sheeran sau Tupac!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de copiii săi și actualul soț, George Restivan.

Ce a remarcat publicul

Fanii au fost impresionați, iar în secțiunea de comentarii, aprecierile au curs fără oprire. Comentariile nu au încetat să apară, formând un val de aprecieri.

„O familie frumoasă! Mă bucur mult să vă văd împreună! Vacanță plăcută dragilor!”, „Băieții au crescut și s-au înmulțit!”, „Aprecieri, Adriana, respect pentru soțul tău să-ți trăiască băieții tăi frumoși!”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor săi.

A luat copiii și a plecat 

Adriana recunoaște că a fost dorința copiilor săi de a merge în America. George Restivan le-a făcut intrarea, iar aceștia se vor întâlni și cu fiul său, provenit dintr-o altă căsătorie. Copiii Adrianei Bahmuțeanu au fost foarte entuziasmați pentru oportunitatea oferită de soțul mamei lor.

„Suntem în America, în vacanță, cu copiii. Stăm până pe 15 august. Nu, nu este lună de miere. O să facem și asta, mai încolo, dar nu acum. Nu m-am gândit la o destinație. Deocamdată, e bine aici. Sunt acasă la bărbată-miu. Nu am mai fost la el, nici eu, nici copiii. Și așa m-am rupt foarte greu, că aveam treabă și am zis, totuși, să venim pentru copii. Că ei tot au zis, 'Hai, mami, în America, hai, mami…'. Suntem cu copiii, nu este nicio lună de miere. Stăm cu copiii, avem activități de copii, nu de adulți. O să mergem și la Las Vegas cu copiii, care, de fapt, sunt adolescenți. Au depășit etapa cu Disneyland, vor la un parc de aventură. Au cu totul alte preocupări la vârsta lor. Am venit mai mult pentru ei, că au vrut neapărat să venim în America și au vrut neapărat aici, în California.', a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Adriana Bahmuțeanu  george restivan  vacanta sua 2023 


DC Media Group Audience

Culiță, Iancu Sterp, captură video TikTok/ Survivor Românie

Culiță Sterp, nervos după ce Zanni a câștigat Survivor 2024. Ce-l nemulțumește pe artist: „Ce nu mi s-a părut ok este că...”

Captură video: TikTok/Alexandra Duli

„Așteptăm sugestii de nume”. Oana Ciocan, iubita lui Jador, e însărcinată? Alexandra Duli a dat-o de gol la filmările pentru Survivor All Stars / VIDEO

Cătălin Măruță, captură video Youtube

Cătălin Măruță reacționează, după ce s-a scris că l-ar susține pe Iancu Sterp în finala Survivor: „Haideți să nu mai batem câmpii prin online”

Ileana Sterp, Daniela Iliescu/ sursa foto Instagram

Sora lui Culiță Sterp sare în apărare mamei Geta și o pune la zid pe Daniela Iliescu: „Mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 27 mai - 2 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care renaște

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Condiția pe care a pus-o Mellina pentru a participa la Survivor All Stars. S-a aflat în seara în care a fost ales marele câștigător din Republica Dominicană

Iancu Sterp, captură video TikTok

Iancu Sterp, acuzații împotriva Survivor România: „Sunt supărat. Nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce manevră a fost acolo”

Anca Alungulesei, captură video Youtube, La Măruță

Anca Alungulusei, despre alimentul care ne prostește și e consumat pe scară largă: Neuronii noștri mor, iar capacitatea noastră de învățare scade

Survivor All Stars, captură video TikTok

Petrecerile se țin lanț între concurenții Survivor All Stars, înainte de marea finală. Cum se distrează foștii Războinici și Faimoși / video

Captură video: Pro TV

Cristian Ceaușu a câștigat Românii au Talent 2024, sezonul 14, și marele premiu de 120.000 de euro

Sorin Pușcașu, Zanni/ captură video TikTok, Instagram

Sorin Pușcașu, acuzații dure împotriva lui Zanni: „Ești egal cu zero. Ai grijă pe cine acuzi, că s-ar putea să se întoarcă”

Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Zanni, sursa foto Instagram

Concurenții Survivor All Stars au plecat spre Republica Dominicană! Când are loc marea finală: „Nu uitați să vă susțineți favoritul”


Unde joacă atacantul Hakim Abdallah, din sezonul viitor

Jucătorul din Madagascar a aflat care este formația din...



pixel