Ce au pățit doi vloggeri români celebri într-o țară: Dacă vedeți cazări ieftine, aveţi grijă!
Data publicării:
Unii dintre cei mai cunoscuţi vloggeri de călătorii din România au oferit mai multe recomandări pentru românii care vor să viziteze o țară.

Este vorba despre vloggerii Cristi și Ralu, care au mai multe sfaturi, dacă vrei să călătorești în Coreea de Sud. "Am avut un clip în Coreea de Sud, şi ăsta e un sfat bun pentru oamenii. Dacă vedeţi cazări extrem de ieftine în Coreea de Sud, aveţi grijă. Ca o paranteză, acolo oamenii sunt foarte introvertiţi, respectă intimitatea. Oamenii de afaceri merg la hoteluri pe ore, cu alte doamne. Acolo ne-am cazat şi noi din greşeală. Aşa se numeşte şi video-ul nostru, "cazaţi din greşeală în bordel".

"Începi să ai dubii când intri şi nu vezi pe nimeni"

 

"Nu e bordel, este un loc unde oamenii merg cu amanta. E un hotel cât se poate de normal, doar că începi să ai dubii când intri şi nu vezi pe nimeni. Ceri un prosop şi vin să ţi-l dea pe după uşă. La recepţie ne-au dat un plic şi înăuntru era un set de echipamente de protecţie. Am stat vreo 6 nopţi acolo", au declarat Cristi şi Ralu în podcastul Fain şi Simplu al lui Mihai Morar.

Citește și articolul - Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare - https://www.spectacola.ro/nu-o-sa-iti-vina-sa-crezi-ce-pensie-are-irinel-columbeanu-dupa-recalculare_41621.html 

 

Citește și articolul - Suma uriașă pe care Selly o încasează doar din Youtube. Câștigă într-o lună mai mult decât alți români într-un an

 

Vloggerul Selly a arătat, la începutul anului 2024, câți bani îi intră în conturi doar de pe contul de Youtube. El ste unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri România, care a intrat în această lume de la o vârstă foarte fragedă. A reușit, până acum, să adune peste milioane de abonați pe canalul său de Youtube. Chiar dacă foarte mulți oameni cred că veniturile din mediul online se câștigă mult mai ușor, decât în cazul unul job normal, Selly a muncit întotdeauna foarte mult.

Uneori, Selly le-a mărturisit și urmăritorilor săi ce înseamnă calea spre succes și câtă muncă este, de fapt, în spate. Totodată, chiar dacă uneori a mai discutat și despre sume concrete și despre veniturile generate de mediul online, Selly a vrut de cele mai multe ori să păstreze discreția și să nu își expună sumele uriașe în spațiul public.

Citește și articolul - Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO - https://www.spectacola.ro/theo-rose-a-plans-la-vocea-romaniei-cine-sunt-fratii-care-i-au-uimit-pe-jurati-pana-la-lacrimi-video_41623.html 

Este vorba despre 35.592,97 de euro, pe lună

 

Cu toate acestea, prezent într-un live, acolo unde era alături de mai mulți influenceri care au concurat la BuzzHouse, concurs organizat de vlogger, cu o miză finală de 5.000 de euro pentru câștigător, acesta le-a arătat arătat tuturor cât câștigă pe lună din reclamele de pe Youtube, din greșeală. Este vorba despre 35.592,97 de euro. Este o cifră pe care acesta nu a mai putut să o ascundă, după ce a realizat eroarea. „Top, lasă, cifre bune!”, a fost replica oferită de Selly. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel