Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO
Data publicării:
Pentru că se apropie perioada Sărbătorilor de iarnă, astrologul Sanda Ionescu vine în ajutorul nostru cu idei de cadouri pentru fiecare zodie. 

Sanda Ionescu a fost invitata Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola și DC News, unde a dezvăluit care sunt cadourile pe care zodiile și le doresc sub brad. 

VEZI ȘI: Zodiile României. Karma țării noastre: Sufletul, destinul și blocajele scrise în stele / VIDEO


Plecând de la personalitatea și energia fiecărui semn zodiacal, ea a alcătuit o listă de cadouri, cu care nu poți da greș. Ce își dorește să găsească sub brad războinicul Berbec? Dar perfecționista Fecioară? Cum îl mulțumim pe seriosul Capricorn, dar și cum îi stârnim curiozitatea Geamănului? 

 

BERBEC


Ce își doresc inițiatorii, războinicii zodiacului ? 

„În primul rând, când vorbim de Berbec, vorbim de copiii zodiacului, ei așteaptă, indiferent de vârstă, cadoul sub brad. Așa că neapărat să nu uitați să achiziționați din timp cadoul pentru ei.

Pentru femeia Berbec : 
Cel mai potrivit cadou ar fi o bijuterie cu diamante. Fiind o femeie puternică precum diamantul va considera că „da, sunt iubită, dar și apreciată. Dacă bugetul nu vă permite să cumpărați diamante, aflați că femeile berbec reușesc să se bucure de orice cadou ar primi.

Pentru bărbatul Berbec :
Cel mai potrivit cadou ar fi o spadă sau un pumnal, clar obiecte autentic . Asta îl va face să se simtă ca un adevărat erou sau războinic. 

TAUR

Ce își doresc cei mai contemplativi nativi, cei cărora le place savoarea?

Pentru femeia Taur :
Ceva roșu, o rochie, o bluza, un parfum floral. Dar să nu uităm aici și de o floare, eventual o Crăciuniță . 

Pentru bărbatul Taur :
Aici e mai simplu, putem să-i pregătim o masă specială, să-i cumpărăm dulciurile preferate, prăjiturile preferate și neapărat un vin roșu de calitate.


GEMENI

Ce își doresc dualistii, cei care mereu sunt în căutare de răspunsuri?

Pentru femeia Gemeni :
Aici neapărat luăm nu unul, ci două cadouri. Eventual un buchet de flori și inelul de logodnă, sau o carte și un semn de carte deosebit. 

Pentru bărbatul Gemeni :
E nevoie, neapărat, dacă el a făcut cererea în căsătorie, să primească un mare DA. Putem să-i oferim un pupic și eventual o carte, dar nu orice carte, ci cea dorită de el .


RAC

Ce își doresc sensibilii zodiacului?


Pentru femeia Rac :
În primul rând, femeia Rac are nevoie de siguranță. Le puteți oferi o vacanță la munte, doar voi doi, în intimitate. O ședința de masaj sau la SPA doar voi doi și neapărat un parfum fin, eventual de iasomie.

Pentru bărbatul Rac :
Tu, pur și simplu în intimitatea voastră și lumânări parfumate, un vinil vechi cu muzică din adolescență lui.

LEU

Ce își doresc regii zodiacului, cei care vor să fie în lumina reflectoarelor?


Pentru femeia Leu :
Ceva ce ai tu și știi că i-a plăcut mult. Neapărat să fie eventual mai scump decât obiectul tău. Eventual o bijuterie strălucitoare, o geantă vizibilă, ca atunci când își afișează cadoul în lume, toată lumea să o laude.

Pentru bărbatul Leu :
Ceva care să-l impresioneze, cu care să se laude la prieteni. Eventual un ceas, o brățară deosebită. Îi puteți lua și o cămașă sau un pulover, dar să fie deosebite.

FECIOARĂ


Ce își doresc pretențioasele Fecioare?


Pentru femeia Fecioară :
Un cadou mic, în mai multe cutii. Oferă-i un parfum de colecție, o bijuterie de colecție, orice, dar aveți grijă la detalii, pentru ele contează. 

Pentru bărbatul Fecioară :
Dacă este colecționar îi puteți oferi o monedă de colecție. Aveți grijă, dragi doamne, sunt foarte pretențioși și cel mai sigur este să le luați ceva ce știți clar că își doresc.


BALANȚĂ

Ce cadou iți doresc iubitorii de frumos?


Pentru femeia Balanță :
Neapărat să fie superb cadoul , dacă o vezi că se manifestă cu bucurie, e clar, e cadoul potrivit. Cadoul trebuie să fie cu bun  gust  și  foarte  frumos. Eventual o rochie superbă, fină, o bluză sau o trusă de farduri.

Pentru bărbatul Balanță :
În primul rând tu să fii aranjată, mirifică, atunci când îi oferi cadoul. O haină cu bun gust, un ceas, un parfum rafinat. Ei sunt caracterizați de bun gust.

SCORPION

Ce își doresc misticii și eroticii zodiacului?

Pentru femeia Scorpion :
O lenjerie sexi superbă, un parfum foarte senzual. O noapte de Crăciun romantică, de neuitat și multă iubire pentru a o îmblânzi și pentru a o face să uite cât ai supărat-o pe parcursul anului.

Pentru bărbatul Scorpion :
Simplu, tu, îmbrăcată  în lenjerie sexi, superbă . O vacanță la munte doar voi doi. Fiind mai mistici, le puteți face cadou de ce nu o analiză astrologică.

SĂGETĂTOR

Ce soluții avem pentru maiestuoșii zodiacului?


Femeia Săgetător :
Îi place să primească multe cadouri. Nu e suficient unul, așa că puteți să-i luați mai multe cadouri, dar atenție, nu mici.  Eventual cristale, bijuterii, piramide, sfere din pietre prețioase. O vacanță exotică, în afară țării, ei fiind călătorii zodiacului.

Bărbatul Săgetător :
Eventual o enciclopedie care să-l ajute să se laude cu ce a citit el. Orice care să fie neapărat ieșit din comun, cum ar fi un parfum de nișă.

CAPRICORN

Ce îi dăruim celui mai serios semn zodiacal?


Femeia Capricorn :
Ceva amuzant , care să o scoată din starea matură, dar și ceva serios, un parfum serios , puternic, un pix, un stilou, un set de scris, o agendă pentru următorul an .
Bărbatul Capricorn :
Un vin vechi, eventual din anul lui de naștere, orice, dar să fie o capodoperă. La fel, o agendă în care deja să înceapă să-și facă planurile pentru anul ce vine .

VĂRSĂTOR

Ce cadou își doresc vizionării zodiacului?

Aici, indiferent că vorbim de femei sau de bărbați, e foarte clar: gadgeturi, orice reprezintă tehnologie, telefoane, laptopuri, ultima generație, dacă se poate să nu fi apărut în România și să aibă ei ultima tehnologie. Sau un cadou abstract, eventual un tablou, o statuetă. 

PEȘTI

Ce cadou își doresc visătorii zodiacului?

Femeia Pești :
Pe lângă o felicitare impresionantă, îi puteți oferi inima voastră, îi puteți oferi vacanță  de vis, uleiuri esențiale, cosmetice naturale și clar să fie ceva la care ea a visat.
Bărbatul Pești :
În primul rând, iubirea voastră, siguranța stabilității relaționale. Îi puteți propune voi căsătoria. La fel ca la doamne, obiecte la care visează, un ceas, un pulover, un parfum, uleiuri esențiale, o poză înrămată frumos cu voi doi 


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog  cadou  craciun  sanda ionescu  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel