Ce calități trebuie să aibă viitoarea iubită a lui Cătălin Bordea: „Să nu îi placă niciun prieten de al meu” Comediantul vrea să își refacă viața
Data publicării:
Cătălin Bordea a dezvăluit ce calități trebuie să aibă viitoarea sa parteneră. 

Cătălin Bordea și Livia au trăit o frumoasă poveste de dragoste, astfel că nimeni nu se aștepta ca relația lor să ajungă vreodată la final. Spre susprinderea tuturor, fosta sa parteneră de viață l-a înșelat chiar cu cel mai bun prieten, Spike, care le-a fost și cavaler de onoare la nuntă.

Ce calități trebuie să aibă viitoarea iubită a lui Cătălin Bordea

Acum, Cătălin Bordea este pregătit să treacă peste durerea pe care fosta soție i-a provocat-o, odată cu decizia pe care a luat-o. În cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Xtra Night Show, comediantul a recunoscut că vrea să își refacă viața. Mai mult decât atât, acesta a precizat și ce calități trebuie să aibă viitoarea sa parteneră. Cătălin Bordea a făcut și haz de necaz și a ținut să sublinieze faptul că nu își dorește ca viitoarea iubită să se uite la prietenii săi. 

„Să îi bată inima (nr. viitoarei femei din viața lui), să țină cu casa. Să nu îi placă niciun prieten de al meu. Să nu îi placă de nimeni. Calități... a, să fie independentă, să ne uităm unul la altul și să zicem ce tari suntem, să aibă planuri în viață.”, a declarat Cătălin Bordea, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Cât despre momentul în care va ajunge, din nou, în fața altarului, Cătălin Bordea susține că își dorește să aibă doar domnișoare d eonoare, fără cavaleri. 

„Când mă voi recăsători voi avea cavaler de onoare, doar fete. Vreau să schimb realitatea asta așa.”, a mai adăugat comediantul.

Reacția neașteptată a bunicii lui Cătălin Bordea, după ce a aflat că divorțează

„Dan Capatos: Ce a zis bunica ta?

Cătălin Bordea: Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis.

Dan Capatos: Livia intrase foarte bine în familia ta.

Era iubită, era acceptată. Tu erai acceptat de către ai ei, adică ați fost uniți, tu cu socrii, de aia zic, a fost o relație ok.

Cătălin Bordea: Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care `Hai lasă, un drac mort... o casă nouă`, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț `Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă`”, a spus Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni TV. 

Ce relație a avut Cătălin Bordea cu părinții Liviei

Nu (n.r.- nu mai vorbește cu părinții ei și nu a avut o discuție cu aceștia). N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost ”Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement. Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate.

Le spuneam ”tată” și ”mamă” și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața.”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel