Ce consumă Gigi Becali în fiecare dimineață. Alimentul care îl ajută să se mențină în formă, la 65 de ani
Data publicării:
Gigi Becali a dezvăluit cum se menține în formă, la 65 de ani. 

Ajuns la vârsta de 65 de ani, Gigi Becali are mare grijă de sănătatea lui. Latifundiarul din Pipera și-a schimbat radical viața, astfel că este foarte atent când vine vorba despre alimentație.

Ce consumă Gigi Becali în fiecare dimineață

În cadul unui interviu, Gigi Becali a mărturisit că dimineața consumă doar ouă de prepeliță și de fazan. Patronul FCSB recunoaște că nu mai mănâncă ouă de găină deoarece au colesterol prea mare. 

„Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii.

Dimineața mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar.”, spune Gigi Becali.

Când vine vorba de carne și mezeluri, Gigi Becali susține că mănâncă foarte rar.

„Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri. Eu am fost lacom în viața mea. Și mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos. Acum am devenit lacom de Hristos. Pentru că am fost lacom în viață, acum sunt lacom de Hristos”, a spus Gigi Becali, potrivit csid.ro.

Ce beneficii au ouăle de prepeliță

Pentru că sunt atât de mici, aceste ouă sunt surprinzător de bogate în nutrienți. Un singur ou de prepeliță asigură o parte semnificativă din necesarul zilnic de vitamina B12, seleniu, riboflavină și colină, alături de puțin fier - toate acestea într-o porție care conține doar 14 calorii.

Seleniul și riboflavina sunt nutrienți importanți care ajută organismul dumneavoastră să descompună alimentele pe care le consumați și să le transforme în energie. Seleniul ajută, de asemenea, la asigurarea unei funcții tiroidiene sănătoase. Între timp, vitamina B12 și fierul promovează o funcție sănătoasă a sistemului nervos și ajută la menținerea unui nivel optim de energie prin rolul lor în formarea globulelor roșii. În plus, colina este vitală pentru a ajuta organismul dumneavoastră să producă acetilcolină, un neurotransmițător care trimite mesaje de la sistemul nervos la mușchi.

Beneficii

Ouăle de prepeliță sunt bogate în nutrienți și pline de antioxidanți care promovează sănătatea și care pot ajuta la inversarea deteriorării celulare și la tratarea simptomelor de alergie. Un studiu de 7 zile efectuat pe 77 de persoane cu rinită alergică a constatat că simptome precum strănut, congestie și curgere a nasului s-au ameliorat la 1 oră după ce au luat un supliment de antioxidanți și zinc din ouă de prepeliță. Cu toate acestea, nu este clar dacă numai compușii din ouă au fost responsabili pentru beneficii.

În plus, un studiu efectuat pe șoareci a constatat că gălbenușul de ou de prepeliță a ameliorat simptomele esofagitei eozinofilice, o afecțiune inflamatorie severă cauzată de alergiile alimentare, potrivit healthline.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete

Starul controversat căruia i s-a redus pedeapsa pentru dopaj

Un star din lumea fotbalului a primit o pedeapsă mai...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile




pixel