Ce crede Dan Negru despre filmul Teambuilding: „E o pistă falsă. Suntem singura țară din Europa care nu are seriale istorice la tv!”
Data publicării:
Dan Negru și-a expus părerea cu privire la filmul „Teambuilding”.

„Teambuilding” a stârnit o adevărată isterie în rândul publicului larg, care a ținut această ecranizare de succes în topul filmelor celor mai vizionate de la cinematograf sau chiar și de pe Netflix. Dan Negru a analizat și el acest succes de care s-a bucurat filmul și a venit cu o concluzie. Celebrul prezentator consideră astfel că, din nou, în țara noastră nu se promovează cu adevărat valorile, cum ar fi, spre exemplu, un serial istoric.

„Dezbaterea despre filmele românești cum a fost Teambuilding e o pistă falsă. E o perdea de fum care acoperă nelegiuiri și întrebări: de ce nimeni n-a produs in România in toți anii ăștia niciun serial istoric despre istoria României deși statul finanțează seriale sau telenovele. E adevărat că statul finanțează telenovele și seriale care au scenarii cumpărate din străinătate? Dacă da, cei care au făcut aceste trocuri pe bani publici, atât din partea statului care a dat cât și din partea celor care au luat , au nume și prenume!  Nimeni nu a vorbit vreodată despre asta ! Asta trebuie să fie adevărată dezbatere ! "A pedepsi trebuie să însemne a îndrepta" credea Iorga.”, a scris Dan Negru, pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Dan Negru, la un pas de tragedie în vacanța din India. Cum l-a salvat soția sa: „Am luat 100 de pastile”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? ???????????????????? (@negru_dan)

„Suntem singura țară din Europa care nu are seriale istorice la tv!”

Prezentatorul a făcut astfel și o paralelă cu celelalte state europene, unele dintre ele având și sute de episoade prin care oamenii de toate vârstele își pot afla propria istorie. 


„Suntem singura țară din Europa care nu are seriale istorice la tv! Cel mai de succes serial tv austriac din ultimii ani e "Maria Theresia" despre principesa Transilvaniei. "Matyas, a sosemvolt kiralyfi" ( Mateias, Prințul care nu a fost niciodată) e un succes in audiențe tv in Ungaria și e despre copilăria lui Matei Corvin, regele care are statuie in centrul Clujului ( foto) . TVP (televiziunea publică poloneză) difuzează "Korona Krolow", un serial istoric despre domnia regilor polonezi care ajuns la 400 de episoade! Englezii, nemții, italienii toți își arată istoria in seriale tv de succes. Știți vreunul românesc in ultimii 30 de ani ? Asta e perdeaua de fum in spatele căreia toți tac... "Un popor care nu-și cunoaște istoria e ca un copil care nu-și cunoaște părinții" Tot Iorga!”, a continuat el. 

Citește și: Dan Negru: Cei mai mulți mi-au spus că e un curaj, în ziua de azi, să mărturisesc public acest lucru

Dan Negru desființează emisiunile de divertisment din țara noastră

Mai mult, se pare că îndrăgitul prezentator TV nu are o părere bună nici despre emisiunile de divertisment care sunt realizate în țara noastră. Chiar dacă recunoaște faptul că și el a căzut ani la rând în această „plasă”, show-urile acestea nu fac decât să umilească anumite persoane, întrucât asta este ceea ce publicul își dorește să vadă.

„Văd multe reality-showuri la tv românești. Știu cu ce se mănâncă, nu doar că le-am prezentat, dar am și creat unul care s-a difuzat la tv... În culisele televiziunii ele sunt numite "humiliation shows" (showuri de umilință) pentru că într-un reality show nu alegerea câștigătorului e cheia, ci umilirea celui învins. Atunci publicul se simte bine! Bucuria umilinței arată că nici până astăzi nu știm dacă oamenii sunt maimuţe sau maimuţele sunt oameni. OFCOM ( CNA englezesc) a anunțat noi reguli pentru tv care "încalcă demnitatea umană". Miza acestor programe nu e câștigătorul ci învinsul față de care publicul trebuie să se simtă superior. În alegerea concurenților, vedete sau anonimi, contează factorul emoțional, bolile sau necazurile lor, cat de dispuși sunt să-și dezvăluie intimitatea...Așa e in toată lumea, nu noi am inventat umilința!”, a scris Dan Negru, pe rețelele de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dan negru  filme  parere  teambuilding 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel