Ce defect ai, în funcție de semnul tău zodiacal. Poate deveni extrem de enervant pentru cei din jur
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologii au identificat fiecare defect al semnelor zodiacale.

Indiferent cât de mult iubești pe cineva, există cu siguranță și câteva lucruri care te enervează la el. Poate că mestecă prea tare sau poate că te întrerupe mereu când vorbești. În cea mai mare parte, putem învăța să trăim cu aceste lucruri, însă alte ori aceste lucruri devin insuportabile, iar horoscopul persoanelor în cauză ar putea fi de vină, potrivit Bestlife.

Berbec: Are temperament schimbător

Bineînțeles, a avea un temperament nu este niciodată un lucru bun. Dar modul în care Berbecul poate trece instantaneu de la o atitudine calmă, la una total schimbată, îi poate enerva pe cei din jurul lor.

"Berbecul cu capul înfierbântat conduce, fără să țină cont de ceilalți", notează astrologul Bella Nguen.

Linda Berry, consultant, adaugă că Berbecul este guvernat de Marte, "planeta care reprezintă războiul și conflictul", așa că nu vă așteptați ca ei să se calmeze prea curând.

Taur: Poate fi o pacoste

Zicala "încăpățânat ca un taur" nu a apărut de nicăieri și, bineînțeles, acesta poate fi un defect de caracterul Taurului. 

"Lipsa de mișcare sau inerția îi poate irita pe cei din jurul lot", explică Berry.

Gemeni: Este nestatornic

Gemenii au o natură duală, care poate fi atât pozitivă (pot vedea ambele părți ale unei situații), cât și negativă (sunt adesea descriși ca fiind cu două fețe).

Nguen spune că felul lor nestatornic poate irita cu adevărat oamenii: "Gemenii neliniștiți își împrăștie energiile, lipsindu-se de concentrare și finalizând rareori proiectele."

Berry este de acord, adăugând că este enervant atunci când sunt distrași de ceva mic, cum ar fi un nou hobby, dar poate fi cu adevărat problematic atunci când este o problemă mai serioasă, cum ar fi faptul că nu-și pot ține cuvântul față de un partener.

Rac: Are schimbări de dispoziție

Racul este guvernat de Lună, care guvernează, la rândul său, emoțiile. În mod firesc, deci, acest semn este predispus la schimbări de dispoziție.

"Emoțiile Racului sunt ca mareele și sunt în continuă mișcare, ceea ce poate fi obositor pentru cei din jur", explică Berry.

Dar acest lucru devine cu adevărat enervant atunci când nu spun pur și simplu ce îi deranjează. "Au tendința de a ține lucrurile în interior, ceea ce duce la depresie, resentimente", adaugă Berry.

Leu: Se dă mare

Leul nu iubește nimic mai mult decât să fie în centrul atenției. "Leul care caută atenție tânjește după laude și validare constantă pentru performanța lor de vedetă", spune Nguen.

Și pentru că ego-ul lor este atât de mare, nu se vor opri de la nimic, pentru a avea toate privirile ațintite asupra lor. Doar că acest lucru este destul de enervant pentru cei din jurul lor.

"Emoțiile lor pot duce la gelozie și egoism... și la un temperament incontrolabil", împărtășește Berry.

Fecioară: Sunt prea perfecționiste

Perfecționiștilor din zodiac le place să facă lucrurile exact așa cum trebuie. S-ar putea să vină întotdeauna cu 10 minute mai devreme sau să aibă un sistem de organizare intens pentru dulapul lor.

Acest lucru poate fi un pic iritant de la distanță, dar când judecata Fecioarei se întoarce împotriva ta, uită de asta. "Fecioara care se agață de defecte este obsedată de defecte, livrând critici și corecții nesfârșite", spune Nguen.

"Această trăsătură enervantă de mofturos duce la dezacorduri cu ceilalți care pot duce la îndepărtarea lor", adaugă Berry.

Balanță: Se comportă pasiv-agresiv

În cea mai mare parte, Balanța este spumoasă, socială și drăguță. Are însă și anumite defecte.

"Indecisă, Balanța cântărește fiecare alegere la nesfârșit, dorindu-și să mulțumească pe toată lumea", notează Nguen.

"Acest lucru îi determină, de asemenea, să evite confruntarea cu orice preț (pentru a mulțumi pe toată lumea), ceea ce îi poate face să fie văzuți enervanți și ipocriți de cei din jurul lor", subliniază Berry.

Scorpion: Este gelos

Cuvintele folosite în mod obișnuit pentru a descrie Scorpionul sunt: intens, complex și meditativ. Este semn de apă, așa că își simte emoțiile profund, doar că nu știe mereu ce să facă cu aceste emoții.

"Guvernat de misterioasa planetă Pluton, Scorpionul va face orice pentru a-și ascunde sentimentele", explică Berry, care adaugă că acest lucru duce foarte des la gelozie.

"Standardele înalte pe care Scorpionii și le stabilesc pentru ei înșiși aduc această trăsătură enervantă", spune ea. "Au nevoia constantă de a se compara cu ceilalți și se simt invidioși și geloși pe realizările lor".

Săgetător: Nu e serios

Săgetătorul este cel mai bine cunoscut ca fiind optimistul, aventurierul și călătorul lumii din zodiac.

"Din nefericire, această pozitivitate neînfrânată îi face pe Săgetători să fie nerealiști și imprevizibili uneori, ceea ce îi determină să facă promisiuni deșarte celorlalți", spune Hayes.

Nguen adaugă că nu este neobișnuit ca ei să anuleze planurile în ultimul moment sau să renunțe la un angajament atunci când își fac alte planuri.

Capricorn: Vrea să dețină controlul

Nguen se referă la Capricorn ca la un dependent de muncă. Acest semn serios prețuiește succesul profesional și stabilitatea financiară mai presus de orice.

"Capricornii sunt cunoscuți ca fiind bine organizați și extrem de metodici și vor ca totul să fie într-o ordine perfectă", spune Berry. Dar dacă te afli pe orbita lor și nu le urmezi exemplul, pregătește-te să te enervezi foarte tare.

"Ei vor să preia controlul situațiilor și să-și exercite controlul asupra celor din jurul lor", adaugă Berry. Ei se consideră cei mai deștepți, așa că de ce nu ar trebui să fie ei la conducere?

Vărsător: Are mereu opinii diferite

Vărsătorii sunt niște ciudați excentrici. "Acest semn zodiacal este cunoscut pentru viziunea sa unică asupra lumii și pentru dispoziția sa de spirit liber", împărtășește Berry.

Dar, uneori, toate căile lor neconvenționale pot fi un pic cam mult, mai ales atunci când trebuie să adopte în mod constant o viziune contradictorie asupra subiectelor. 

"Devine frustrant pentru cei din jurul lor, care încearcă să se conecteze la niveluri mai profunde la locul de muncă și în relațiile personale", explică Berry.

Pești: Vede viața prea roz

Nu este nimic rău în a fi pozitiv, dar dorința Peștilor ca lucrurile să fie fericite și frumoase înseamnă că ei vor evita adesea realitatea, evadând în visele lor cu ochii deschiși.

"Peștii sunt foarte sensibili, creduli și ușor de influențat de cei din jur din cauza lipsei lor de realism", spune Berry. "Sunt capabili să absoarbă emoțiile și sentimentele celorlalți, ceea ce-i face să fie obositori și enervanți pentru ceilalți."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  defecte  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel