Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”
Data actualizării:
Data publicării:
O echipă și-a luat adio de la America Express, în ediția de pe 6 decembrie. 

Echipele din America Express s-au luptat în ediția de pe 6 decembrie pentru ultimele bilete către Argentina, întrucât aceasta a fost ultima etapă desfășurată în Ecuador. Astfel, la cursa pentru ultima șansă au participat Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad, dar și Ada Galeș și mama sa. Dacă prima echipă menționată a reușit să ajungă pe primul loc la Irina Fodor, Giulia și coechipierul său s-au clasat pe locul doi. Astfel, în pericol de eliminare a fost echipa formată dintre Ada și Toni. Din nefericire însă, soarele din cufăr a fost roșu pentru ele, motiv pentru care au fost nevoite să părăsească emisiunea.

„Prima echipă care a ajuns astăzi la mine, echipa care s-a distrat, Laura și Sânziana! Așa se întâmplă când te distrezi, lucrurile merg mult mai ușor! Veți merge în Argentina! A doua echipă care a ajuns la mine este formată din Giulia și Vlad! Mergeți în Argentina!”, a spus Irina Fodor concurenților.

VEZI și: Ce salariu primește Alexia Eram la revista mamei sale. Andreea Esca este extrem de generoasă cu fiica sa

Irina Fodor, impresionată de echipa formată dintre Ada și Toni

După ce a dezvăluit care este echipa ajunsă pe ultimul loc, Irina Fodor a ținut să le adreseze celor două concurente câteva cuvinte de laudă, dar și să evidențieze relația specială pe care cele două au reușit să și-o păstreze de-a lungul competiției.

„Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată! Cel puțin nu în America Express, dar cred că nici în Asia. O echipă care a fost model! N-am mai întâlnit o echipă care să citească plicurile atât de corect și care să înțeleagă probele și misiunile și să le facă cu atâta determinare și inteligență și corectitudine, istețime... O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul! Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori, a două prietene foarte bune. E despre iubire!”, a spus Irina Fodor despre Tony și Ada Galeș.

Citește și: Iulia Albu, moment stânjenitor în America Express. Îi este rușine cu ceea ce a făcut: „Nu mă reprezintă, nu îmi face cinste”

Ada și Toni, recunoscătoare pentru experiența trăită

Chiar dacă cursa a luat sfârșit pentru cele două, care au reușit să ducă la capăt până acum toate probele din Columbia, dar și Ecuadoar, acestea se declară a fi extrem de fericite datorită oportunității pe care au avut-o pentru a participa la acest show. De asemenea, Ada Galeș a ținut să-și exprime și admirația față de mama sa, care, deși s-a confruntat cu probleme de sănătate în trecut, a reușit o performanță uriașă la America Express. 

„Aș vrea să-i mulțumesc mamei mele, pe care am văzt-o în ultimul timp rău, imobilizată la pat. Eu sunt foarte mândră de tine. Foarte mândră. Poți atât de multe lucruri și ești sursa mea de inspirație. Te iubesc. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și pentru cât ne-am distrat și cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată.”, a spus Ada Galeș.

„Chiar dacă plecăm acasă, plec acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte, foarte multe amintiri! O sursă aproape inepuizabilă de povești, de istorie, de oameni de locuri”, a adăugat Toni Galeș.

Citește și: Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel