Ce educație vrea să-i ofere Codin Maticiuc fetei lui: ”Cu restricții și bun simț”. Ce vrea să facă actorul, când Smaranda va crește mai mare / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Codin Maticiuc a vorbit depre viața de tată și despre educația pe care vrea să i-o ofere fetei lui.

Codin Maticiuc nu se bucură doar de o viață profesională împlinită, ci și de o familie fericită. Actorul are o relație frumoasă cu partenera sa, Ana, iar împreună au și o fetiță, Smaranda, care urmează să aibă în curând și un frățior. Atunci când nu se află pe platourile de filmare și când nu este implicat în niciun alt proiect, acesta spune că încearcă să petreacă cât mai mult timp cu familia sa. În exclusivitate pentru Spectacola, Codin Maticiuc a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui, dar și despre educație pe care îți dorește să i-o ofere acesteia.

”Îmi doresc să-i ofer o educație cel puțin la fel de bună, cu restricții și bun simț, cum am primit eu de acasă. Îmi doresc să-i arăt ce înseamnă normalitate și să rămână, cât se poate, cu picioarele pe pământ. Știu și am tot felul de căi să fac asta: am un orfelinat unde ea merge destul de des, dar va merge și mai mult. Când se va mări, așa cum fac și cu băiatul, va merge cu mine prin spitale. Trebuie să afle că viața este mai mult decât vede acasă.", a declarat Codin Maticiuc în exclusivitate pentru Spectacola.

Din ce a câștigat Codin Maticiuc cei mai mulți bani: ”Am cel mai vândut film din România”. Actorul plănuiește să producă un film cu Mihai Bendeac / EXCLUSIV

 

 

Când și-a descoperit Codin Maticiuc pasiunea pentru actorie

Chiar dacă pare că face asta de o viață, Codin Maticiuc și-a descoperit pasiunea pentru actorie în urmă cu doar opt ani. Când și-a dat seama că este atras de acest domeniu, actorul nu a mai stat nicio clipă pe gânduri și s-a apucat serios de studiu.

”Pasiunea pentru actorie am descoperit-o în jurul vârstei de 33 de ani când am produs primul meu film cu Dan Chișu. M-am dus la Școala de Film a lui Boguță, Papadopol și Bucur (actoriedefilm.ro). Practic, primul casting a fost acolo: când au decis dacă ne iau studenți sau nu.

Apoi, primul casting pentru un film a fost unul la care înainte să-mi dau replicile, am vorbit 20 sau 30 de minute cu cei din sală, regizorii și producătorii, despre ce înseamnă industria de film din România și cred că am capacitatea de a convinge oamenii înainte să înceapă proba propriu-zisă.”, a continuat actorul.

Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară. Partenera sa este din nou însărcinată: ”Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea” / FOTO

 

Cum a luat naștere inițiativa ”Spitale publice din bani privați”

”Inițiativa a luat naștere când am hotărât să renovez etajul 7, secția de hematologie pediatrică, din cadrul Spitalului Fundeni. Era o secție pe care o vizitam de câteva ori pe an și duceam pachete/suplimente pe care nu le livrează spitalul și într-o bună zi am decis că prin curaj, cu sprijin de la prieteni și bani de acasă, aș putea renova un etaj.

Când am început, atât de mulți oameni s-au alăturat, încât am realizat că trebuie și sunt dator să transform asta într-o întreagă inițiativă. Așa a luat naștere: Spitale publice din bani privați. Nu pot să mă rezum la un singur etaj, o singură secție. Ne-am extins, suntem în 8-9 orașe din țară: 1 milion de euro în toată țara. Facem și noi ce putem... că doar asta ne e deviza: FACEM!”, a mai spus el.

Certuri în familia lui Codin Maticiuc din cauza serialului ”Clanul”: Mi-am luat niște oale în cap

 

”Reacția oamenilor a fost senzațională”

Codin Maticiuc s-a bucurat de un real succes cu această inițiativă, oamenii răspunzând în număr foarte mare afirmativ. Totuși, actorul s-a ciocnit și de câteva refuzuri, chiar din partea directorilor unor spitale care erau pe lista de renovare.

„Așa cum spuneam, reacția oamenilor a fost senzațională. Mi s-au alăturat foarte mulți, zeci de mii de oameni prin sms (8845, cu textul FACEM), aproape toate firmele cu care eu lucram pe partea de ambasadoriat mi s-au alăturat, ceea ce este de apreciat.

Greutăți sunt și am avut mereu, am avut refuzuri. Am încercat să renovăm la Cluj, Spitalul de Copii, nu s-a dorit. Sunt manageri care nu-și doresc ca spitalele să fie renovate, pentru că prețul pe care-l cer eu este transparența: cum arăta secția înainte, câți bani am băgat exact și ce rezultat obținem după renovare. Totul să fie transparent și arătat către întreaga lume.”, ne-a mai dezvăluit acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  codin maticiuc  copil  educatie  familie 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel