Ce făcea Laurențiu Reghecampf anul trecut, în seara de Revelion. Anamaria Prodan: „Am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm”
Data actualizării:
Data publicării:
Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc ar fi început cu mulți ani înainte. Dezvăluire ȘOC făcută de Anamaria Prodan chiar în prima zi din an.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incredibile despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf. Problemele lor ar fi început încă de anul trecut, din seara de Revelion. Sexy-impresara a dezvăluit ce făcea antrenorul pentru a fi iertat de familie. 


Anamaria Prodan a petrecut seara de Revelion în compania unui tânăr misterior și a afișat toată noaptea un zâmbet larg și o atitudine relaxată. Sexy-impresara își revine mai rapid decât s-ar fi gândit după ce vestea că va divorța de Laurențiu Reghecampf a șocat o țară întreagă. 


Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri neașteptate despre Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că relația antrenorului cu amanta Corina Caciuc ar fi început încă de acum mai mulți ani, iar Laurențiu Reghecampf era amenințat de aceasta cu fotografii mai vechi cu cei doi. 


„Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei si ne mințea pe toți că este în discuții la prinți si sheick acasă să-si caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei si se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el. Ne spunea ca este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce … vă dați seama ce bărbat decent. Si ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul in brațe si plângea că a greșit. Ca l-a avut la mână si ca a șters tot din telefonul amantei si din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei. Acum înțeleg ce avea cu el amanta. Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le steargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport drepți era târâș in fata garnizoanei dacă nu venea știți ce pățeau cei din armata care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele “, a declarat Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.


Anamaria Prodan, urare de Anul Nou

 

„La cumpănă anilor, mulțumind Divinității pentru darurile cu care m-a binecuvântat, să recunosc că:

-este trist atunci când răceală, indiferenta și răutatea se instalează în sufletele oamenilor și aceștia uita să mai fie oameni;

- respectul și bunul simt au devenit flori rare iar măștile ascund fetele dar nu și caracterele;

- atunci când e nevoie de solidaritate, generozitate și întrajutorare umana, unii uita că roata vieții se poate întoarce când te aștepți mai puțîn;

-dezamăgirile ne învață că încrederea nu trebuie oferită oricui, dar nu trebuie să ne afecteze curajul, optimismul și speranțele;

Raiul și ladul se gasescc, prima data, pe Pământ, printre oameni. Depinde și de noi unde alegem să trăim! Pentru că fiecare om iși trăieste alegerile! Indiferent de pierdem sau de câștigam avem data de a lupta cu speranță neștirbită de a fi bine! lubirea, înțelepciunea, încrederea și generozitatea să vă călăuzească pașii în Noul An! Mulți ani binecuvântați vă ureaza, cu aleasa prețuire și statornică prietenie ANAMARIA PRODAN”, a scris impresara pe Instagram.


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  corina caciuc  divort  laurentiu reghecampf 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel