Ce făcea Simina Stroe înainte de TikTok și cum a ajuns cunoscută pe acestă platformă: Nu o să uit toată viața mea primul meu videoclip viral! / video
Data publicării:
Simina Stroe, influencer, a fost invitată la emisiunea „Oracolul Vedetelor", de pe Spectacola și DC News, unde a vorbit despre cum a descoperit pasiunea pentru crearea de conținut pe TikTok și despre primul său videoclip viral. 

Întrebată cum a descoperit pasiunea pentru crearea de conținut pe TikTok, Simina Stroe a explicat că s-a întâmplat treptat. Ea a lucrat în corporație toată viața, dar în timpul pandemiei s-a apucat de TikTok. Potrivit acesteia, la început, a fost o joacă și o modalitate de a-și demonstra că poate face acest lucru. În timp, a început să ia în serios crearea de conținut pe TikTok și și-a dorit să transforme această activitate într-o carieră.

„Cum ai descoperit pasiunea pentru crearea de conținut pe TikTok?", a întrebat Alexandra Dumitru. 

„Pasiunea am descoperit-o în timp. Așa cum am povestit de multe ori și pe TikTok, eu am lucrat în corporație cam toată viață mea, dar, în timpul pandemiei, când s-au  născut foarte multe lucruri noi, pentru că atunci ne plictiseam cu toții și ne gândeam ce lucruri noi am putea face, consider că toți ne-am găsit o pasiune sau chemarea. Sper că majoritatea au făcut asta, au profitat de timpul lor mai liber.

Eu m-am apucat de TikTok. La început a fost o joacă, mi-a plăcut foarte mult și am vrut să-mi demonstrez cumva că pot face asta. Nu am luat-o în serios de la început, a fost ca o joacă, ulterior vrând să fac chiar și o carieră din asta.”, a spus Simina Stroe. 

 

3. -imagine fara descriere- (simina-stroe-2_50754300.jpg)

 

„Nu o să uit toată viața mea primul meu videoclip viral!"

Simina Stroe a povestit că primul ei videoclip viral, pe care nu-l va uita niciodată, a fost despre parfumuri și creme pentru corp. Ea a vorbit despre cum să miroși ca o prăjitură imediat după duș, iar acest videoclip a devenit viral, oferindu-i încrederea că poate reuși. Aceasta a realizat că succesul vine din muncă și dedicare și că există loc pentru toată lumea în acest domeniu, contrar opiniilor potrivit cărora piața este saturată.

„Care a fost primul tău videoclip viral și cum ți-a schimbat acesta perspectiva despre cariera de infleuencer?", a întrebat Alexandra Dumitru. 

„Primul meu video viral nu o să-l uit toată viața mea. A fost ceva la care nu mă așteptăm. Era vorba despre parfumuri și creme pentru corp. Cum eu sunt obsedată de mirosuri, universul a zis: „Ăsta este, ăsta trebuie să ajungă viral acum, în momentul ăsta".

Vorbeam despre cum să miroși ca o prăjitură imediat după ce ieși din duș. A ajuns viral. A fost primul care a ajuns viral și atunci am și prins încredere în mine și am zis: „Uite că se poate!

Trebuie doar să muncești, să fii dedicat și să-ți concentrezi energia acolo și e loc pentru toată lumea. Nu există altfel! Trebuie doar să-ți dorești să te ocupi că majoritatea se gândesc: „Da, dar deja piața e saturată”. Nu e adevărat! Dacă te dedici, e loc pentru toată lumea.”, a spus Simina Stroe. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Elena Aurel
Categorie: Stiri


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel