Ce fel de părinte ești, în funcție de semnul tău zodiacal. Nativii aceștia sunt buni comunicatori și pacifiști convinși
Data publicării:
Astrele ne influențează comportamentul și personalitatea, iar în relația cu copiii noștri lucrurile stau la fel. Află și tu ce fel de părinte ești sau vei fi, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Vestea bună este că firea ta înflăcărată te face un avocat minunat pentru copilul tău. Vei ține piept oricui pentru binele copilului tău. 

Dar cum Berbecul este un semn de război, poți intra în certuri majore cu copiii tăi. Faptul că vă certați tot timpul poate face ca acei ani de adolescență să fie plini de tensiune pentru toți cei implicați.  

Taur (20 aprilie - 20 mai):

Unii spun că Taurii sunt cei mai buni părinți pentru că sunt atât de stabili, răbdători și puternici.

Problema cu părinții Tauri este că, deoarece ei înșiși iubesc lucrurile frumoase care pot crește statutul social, uneori pot exagera când vine vorba de copiii lor. Nu trebuie să îi îmbraci pe fiecare centimetru în haine de designer și nici nu trebuie să le faci toate poftele.  Le poți arăta că îi iubești și altfel, decât prin lucruri materiale.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aveți opinii puternice și o busolă morală foarte puternică, ceea ce vă face foarte potrivită pentru a fi părinte.

Una dintre calitățile pentru care Gemenii sunt cunoscuți, însă, este starea lor de spirit mereu schimbătoare. Deoarece copiii tânjesc după consecvență și stabilitate, asigură-te că îți ții sub control schimbările de dispoziție emoționale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Familia este totul pentru un părinte Rac, iar tu ești cel mai grijuliu îngrijitor din zodiac. Te asiguri că locuința ta este un mediu minunat de cald în care copilul tău se poate dezvolta.

Problema ta ca părinte este că ai tendința de a fi puțin prea protector. Nu vrei să crești pe cineva care este prea îngrozit să părăsească cuibul.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt aproape întotdeauna tatăl sau mama cool. Îți amintești cum era să fii tânăr și să te distrezi, pentru că în capul tău încă ești așa.

Acestea fiind spuse, poți deveni un pic prea entuziast și dramatic și ai probleme în a nu-i eclipsa pe toți cei din încăpere, inclusiv pe propriul copil. Lasă-ți copilul să fie în centrul atenției uneori.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

A fi părinte înseamnă să faci 500 de lucruri în același timp, iar tu excelezi la organizare. Vă ocupați de programul copilului dvs. ca un profesionist, iar copilul dvs. prosperă datorită structurii și rutinei pe care i-o oferiți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt corecte, echilibrate și afectuoase. Îți place să împărtășești experiențe și cultură cu copiii tăi și iubești mai mult decât orice o vacanță în familie.

Cu toate acestea, puteți fi puțin indecisă și aveți, de asemenea, dificultăți în distribuirea disciplinei. Nu vă lăsați copiii să vă confundă bunătatea și corectitudinea cu slăbiciunea.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești uimitor de intuitivă, mai ales când vine vorba de ceea ce se întâmplă cu copiii tăi.

Se știe că ai fost cunoscut pentru a gestiona viețile copiilor tăi, așa că încearcă să îți amintești că aceștia au propriile lor vieți și, la un moment dat, vor trebui să ia propriile decizii.

Dar ai grijă să nu fii prea perfecționistă când vine vorba de copiii tăi. Copiii au nevoie să eșueze și să facă greșeli pentru a învăța din ele. Nu vă învinovățiți copiii sau pe dvs. pentru că nu sunteți perfecți.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Părinții Săgetător sunt mereu dispuși să se distreze și să facă lucruri interesante. Dacă copilul tău lipsește de la școală pentru că ați plecat cu toții la plajă, este în regulă.

Una dintre cele mai mari probleme ale tale este să vorbești fără să gândești, ceea ce poate fi rău dacă ai spus ceva grosolan sau insensibil. Să fii amuzant și spontan este grozav, dar nu uita că atunci când copiii tăi sau alți copii sunt în preajmă, tu ești adultul.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești stânca copilului tău. Muncești din greu și creezi un mediu incredibil de stabil pentru copiii tăi.


Problema ta este că poți fi prea serios și responsabil. Este în regulă să schițezi un zâmbet din când în când și este imperativ să îți iei o vacanță din când în când. Toată munca și nicio distracție nu a funcționat niciodată pentru nimeni.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu dai doi bani pe ce cred ceilalți și îți crești copiii să fie persoane independente, creative și deschise la minte.


Îți tratezi copiii ca și cum ar fi colegii sau prietenii tăi, dar uneori au nevoie ca tu să fii o figură de autoritate. Găsește echilibrul potrivit între a fi tu însuți și a fi o sursă de putere și consecvență pentru copiii tăi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii gravitează în mod natural în jurul copiilor și îi copleșesc cu dragoste. Sunteți creativi, artistici și iubitori.

Provocarea ta ca părinte este că ai tendința de a fi pasiv-agresiv și/sau manipulator emoțional. Nimeni nu-ți poate citi gândurile, așa că spune-le oamenilor exact ce se întâmplă și mergi mai departe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  parinte  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel