Ce greutăți a întâmpinat Andreea Marin, în relația cu fiica ei: „Mă doare sufletul când mă gândesc la faptul că...”
Data publicării:
Andreea Marin a dezvăluit cum gestionează relația cu Violeta.

Andreea Marin a povestit despre provocările pe care le întâmpină în relația cu fiica sa, Violeta. Chiar dacă cele două sunt de nedespărțit, adolescența a adus unele schimbări, iar planurile pe care fata le are pe viitor au fost mai greu de digerat de Zâna Surprizelor, la început. Concret, fiica acesteia și a lui Ștefan Bănică Jr. își dorește să studieze în străinătate și, chiar dacă prezentatoarea mărturisește faptul că nu-i va fi deloc ușor să o știe departe de țara natală, aceasta spune că, în același timp, o încurajează pe Violeta să-și urmeze drumul și face orice poate pentru a o ajuta în acest sens. 

„O susțin acolo unde alege să fie drumul ei și unde văd că are dăruire, indiferent cât de greu mi-ar fi mie. Și eu am făcut înconjurul lumii datorită meseriei mele, am plecat de acasă la facultate, îmi închipui că tatălui meu nu i-a fost deloc ușor, dar susținerea lui a fost esențială. Nu pot fi o barieră, ci doar un sprijin pentru copilul meu. Da, mă doare sufletul când mă gândesc la faptul că va fi poate departe, dar am de gând să îi fiu aproape și fizic atât cât voi putea, și comunicând mereu la distanță.”, a declarat Andreea Marin, potrivit viva

Te-ar putea interesa și: Topul celor mai de succes femei din România în 2023. Cine ocupă primul loc

Cum a resimțit Andreea Marin perioada adolescenței

Vedeta recunoaște faptul că, firește, această perioadă a veni cu multe schimbări și întrebări din partea fiicei sale. Totuși, Andreea Marin nu uită niciodată să privească și în jur și să ia în calcul toate schimbările pe care societatea modernă le aduce cu sine.

„Cu întrebări mai cu seamă, cu nedumeriri inerente, cu încercarea de descoperire a propriei identități, dar nu am uitat că și eu am fost la vârsta adolescenței, iau în calcul și schimbările în timp ale noilor generații, ca părinte am multe de învățat și comunicarea e esențială, recunosc. Nu ai voie, ca părinte, sa obosești să înveți și să comunici, cu răbdare și înțelegere, cu copilul tău.”, a continuat Andreea Marin.

Te-ar putea interesa și: Reacția neașteptată a Andreei Marin, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta: „Criticile le primesc astfel...”

A încercat să o protejeze cât mai mult de mediul public

Chiar dacă Violeta are doi părinți celebri, aparițiile ei în public au fost destul de rare, iar Andreea Marin explică de ce.

„Tocmai de aceea, până la această vârstă foarte rar a apărut public și a fost o idee foarte bună, a avut libertatea de a crește firesc și de a alege cine vrea să fie, fără presiunea statutului părinților. Am protejat-o cât am putut în acest sens și mă bucur să văd că a evoluat firesc, ca orice alt copil care-și caută drumul.”, a mai dezvăluit Andreea Marin. 

Mai mult, între cele două nu există secrete sau subiecte mai controversate. Andreea Marin spune că discută deschis orice cu fata ei și încearcă să nu o facă să simtă niciun fel de gol, așa cum ea a resimțit în copilărie. 

„Nu trebuie să existe tabuuri, sunt deschisă să vorbim despre subiecte care îi pot influența viața, este chiar necesar. Eu nu am avut-o pe mama alături de mine când aveam mai mare nevoie de ea, s-a stins când aveam 9 ani, și mi-au lipsit enorm dialogurile cu ea. Caut să umplu golurile pentru fiica mea, atât cât îmi stă în putere. Iubirea mea pentru ea depășește orice obstacol, ea e inima mea.”, a mai spus ea, pentru sursa citată.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  educatie  fiica  relatie  violeta 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel