Ce îți dorești vs. ce ai nevoie într-o relație, în funcție de semnul tău zodiacal
Data publicării:
Când vine vorba de relații, ceea ce îți dorești vs. ceea ce ai nevoie la un partener nu se potrivesc întotdeauna. Un motiv pentru acest lucru ar putea fi datorită astrologiei.Când vine vorba de compatibilitatea zodiacală, unele semne sunt mai bune pentru tine decât altele. Deși s-ar putea să fii atrasă de un semn zodiacal complet opus celui al tău, ceea ce ai nevoie s-ar putea să fie într-un semn mai asemănător cu tine. Pe de altă parte, pentru unele semne zodiacale, ceea ce îți dorești vs. ceea ce ai nevoie într-o relație nu este atât de diferit.

Așadar, fie că ești în căutarea unei noi relații, fie că vrei să știi cum să-ți îmbunătățești relația actuală, citește mai departe pentru a afla care sunt nevoile vs. dorințele semnului tău zodiacal într-o relație.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, îți dorești un partener care arată bine și care te face să arăți și mai bine atunci când sunteți împreună. Nu ești chiar superficială în sine, dar apreciezi atractivitatea în toate formele sale multiple - un chip frumos, un corp în formă și un zâmbet orbitor. Îți dorești pe cineva cu care să te poți mândri, da, dar îți dorești și pe cineva care să aducă entuziasm și pasiune în fiecare zi. Ceea ce ai nevoie, însă, este cineva de care nu te vei plictisi. Să ai pasiune în fiecare zi este un lucru, dar dacă începi să te aștepți la același lucru, același lucru, te vei plictisi repede. Ai nevoie de cineva care să aibă răbdare cu tine indiferent de situație (și care nu se va feri să te ierte atunci când ai nevoie). Dar, mai presus de toate, ai nevoie de cineva care nu va fugi atunci când lucrurile devin dificile sau când vă este greu să vă înțelegeți unul cu celălalt.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, îți dorești o relație desprinsă parcă dintr-un film romantic; completată cu multă atenție și dragoste veșnică. Partenerul tău ideal este cineva care nu vede absolut niciun defect la tine, dar care își va petrece cu plăcere viața fiind "reparatorul" tău - practic, cineva care te iubește atât de mult încât este dispus să se schimbe cu totul pentru tine. Ceea ce ai nevoie cu adevărat, Taur, este un sentiment de respect nemărginit unul pentru celălalt. Fie că este ceva despre care vorbești cu partenerul tău sau doar un acord tacit și reciproc, știi mai bine decât oricine că, dacă nu există respect, atunci nu există relație. De asemenea, ai nevoie de cineva despre care știi că este suficient de bun pentru tine (și viceversa) - nu de cineva care îți dorești în mod constant să fie altcineva sau cineva mai bun.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, ai atât de multe așteptări mari de la relațiile tale, încât vrei totul de la o singură persoană sau nu vrei pe nimeni deloc. Îți dorești pe cineva care este incredibil de inteligent și amuzant, dar nu se teme să recunoască faptul că uneori este un pic cam nebun. Cu alte cuvinte, vrei să te întâlnești cu tine însuți... sau cel puțin, cu cineva care este ca și geamănul tău. Ceea ce ai nevoie, însă, este cineva care îți poate echilibra personalitatea cu ceva diferit, dar complementar. Ai nevoie de cineva care să fie înțelept și înțelegător; cineva care să te asculte cu adevărat când vorbești. Ai nevoie, de asemenea, de cineva care are un control serios al impulsurilor - de obicei, într-o relație este loc doar pentru o singură persoană spontană, ceea ce este un lucru bun (vă face un cuplu mai dinamic).

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, nu este un secret pentru nimeni care te cunoaște că îți dorești o relație care să fie numai afecțiune, iubire și cadouri. Îți dorești pe cineva care să nu-ți rănească sentimentele, intenționat sau accidental, pentru că este prea multă dragoste între voi doi ca să vă certați vreodată.Dacă ai putea avea ceva într-o relație, ar fi un partener care să știe exact ce vrei, când vrei - fără ca tu să deschizi vreodată gura. Bineînțeles, acest tip de relație sună realist doar pentru tine, Rac. Ceea ce ai nevoie cu adevărat este cineva care să te ajute să te relaxezi și să te destinzi puțin. S-ar putea să nu-ți dai seama, dar ești atât de strâns înfășurat în așteptări pentru tine și pentru partenerul tău, încât rareori ai timp să te bucuri de a fi îndrăgostit. În loc să te întâlnești cu un cititor de minți, ai nevoie de un partener care să fie loial, răbdător și sincer - astfel încât să nu trebuiască niciodată să-ți faci griji cu privire la ceea ce simte cu adevărat.

Leu (23 iulie - 22 august)

Nu este o surpriză că, în calitate de Leu, îți dorești pe cineva care să fie cel mai mare fan al tău. Iubești atenția și îți dorești un surplus de ea în relația ta.S-ar putea să faci greșeli și să uiți să împarți dragostea, dar pentru asta există un partener care te susține nemărginit, nu? Și, dacă totul decurge conform planului tău, ai un partener cu care te poți lăuda tuturor prietenilor tăi și pe care îl poți folosi ca pe o modalitate de a-ți crește popularitatea. Dar, întreabă-te: chiar de asta ai nevoie, Leu? Nu, ceea ce ai nevoie este cineva care spune lucrurilor pe nume; cineva care este sincer cu tine și nu se teme să-ți spună că te comporți puțin egoist. Ai nevoie de cineva care este înțelept, înțelegător și dispus să crească alături de tine și să te ajute atunci când ai nevoie, nu să îți vorbească de sus. Partenerul tău ar trebui să fie iertător și iubitor, dar nu sufocant sau supus.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioară, practic îți dorești un partener care să fie autosuficient (și aproape că nici nu face parte din relație) și cineva căruia să-i poți da ordine (dar în termeni mai drăguți). Vrei să te poți întâlni cu cineva la fel de inteligent și cu bun simț ca și tine, precum și cu o capacitate de a-ți accepta criticile fără menajamente. Cu alte cuvinte, un partener care poate fi în același timp alături de tine și să-ți dea spațiu ori de câte ori pocnești din degete. În loc să cauți ceea ce îți dorești (ceea ce nu înseamnă deloc o relație), gândește-te la ceea ce ai nevoie. Critica este foarte importantă pentru tine, dar mai mult decât atât, ai nevoie de cineva care să aprecieze tot ceea ce faci pentru tine și pentru ceilalți. Ai nevoie de cineva care te face să te simți fericită și în siguranță, dar care ține totuși câteva cărți la piept. Cel mai important, ai nevoie de un partener care știe cine este (ca să nu trebuiască să ai tu grijă de el).

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Cel mai mare obiectiv relațional de pe lista ta de dorințe este să fii cu cineva care te face să vrei să trimiți spam pe Instagram cu drăgălășenia ta. Vrei ca toată lumea să fie invidioasă în secret pe voi doi pentru că sunt atât de romantici și tu ești atât de adorabilă lângă ei. De asemenea, îți dorești pe cineva care să-ți ofere toată atenția pe care ți-o poți dori, dar într-un mod dulce și romantic, la care poți visa toată ziua. Ceea ce ai nevoie cu adevărat, Balanță, este un cel mai bun prieten - nu un partener trofeu. Ai nevoie de cineva cu care să poți vorbi cu adevărat și pe care să ajungi să îl cunoști (chiar și peste ani), dar cel mai important, cineva care nu va profita de dragostea sau de bunătatea ta. Iar atunci când lucrurile o iau razna, ai nevoie de un mediator care să te facă mereu să simți că poți cuceri lumea, în loc să te lase să te îneci în propriile îndoieli.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ești străină de puterea pe care ți-o poate oferi controlul în propria viață, așa că a fi într-o relație în care să te simți în continuare stăpână pe tine și aproape omniprezentă este ceva ce ți-ai dorit întotdeauna. Da, îți dorești și pasiune și adorație, dar ceea ce este cu adevărat important pentru tine este să ai un partener care poate fi supus în orice moment, cu un devotament de nezdruncinat pentru tine. Acest tip de relație este cu adevărat funcțional doar în acele cărți de dragoste ,  așa că este mai bine să o iei mai încet cât mai poți. Ceea ce ai nevoie cu adevărat într-o relație este respectul și cineva cu coloană vertebrală - chiar dacă te simți mai bine să ai pe cineva care îți cedează. Ai nevoie de loialitate în orice situație și să știi că partenerul tău nu te va răni niciodată - lucru pe care îl poate dovedi prin fidelitatea și onestitatea sa.

Săgetător (22 noiembrie - 19 decembrie)

Știi că o relație serioasă poate fi înspăimântătoare și un pic cam grea, Săgetătorule, așa că ceea ce îți dorești cu adevărat este cineva care nu este interesat de o relație ca la carte. Îți dorești pe cineva care să îți aprecieze valorile și care să fie atât de asemănător cu tine încât să pară că este geamănul tău. Vrei pe cineva care este puțin periculos și foarte distractiv, cineva care va merge oriunde și va face orice atâta timp cât sunteți împreună. Doar pentru că îți place să te distrezi și vrei să fii liber, nu înseamnă că acesta este singurul lucru care face ca o relație să merite. Ai nevoie de un partener care să aducă consistență în relație fără să te facă să îți sacrifici independența. Ai nevoie de cineva care te înțelege și care înțelege că ai nevoi atât în interiorul, cât și în afara relației. Un partener care poate ierta te va face să te simți iubită și binevenită.

Capricorn (20 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, îți dorești un partener care să aibă aceeași mentalitate și o relație care să nu-ți stea în calea vieții profesionale. Ar trebui să se simtă ușor și să aibă succes, fără ca tu să trebuiască să depui prea multă muncă pentru asta. Îți dorești pe cineva care să fie loial până la greșeală și o relație care ar putea fi descrisă ca fiind perfectă de toți cei care te cunosc, chiar dacă tu însuți știi că nu este perfectă. Ceea ce ai nevoie cu adevărat, însă, este cineva care să te ajute să ieși din capul tău și să vezi că cele mai bune lucruri din viață sunt chiar în fața ta. Ai nevoie de imaginație și de tinerețe pentru că, Capricorn, ești deja cea mai matură persoană pe care o va cunoaște cineva vreodată. Bineînțeles, trebuie să fii totuși tu însuți, așa că a avea un partener care nu este un împătimit total, dar care te lasă să fii șeful, va face ca relația voastră să fie cu atât mai bună.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, îți dorești ca relația ta să fie un pic din toate, dar să fie totuși unică. Îți dorești un partener care poate fi nebunește deștept, romantic și amuzant, toate la un loc, precum și cineva pe care îl poți numi cel mai bun prieten. Libertatea este foarte importantă pentru tine, așa că îți dorești să fii într-o relație, dar să simți că ești încă propria ta persoană, fără a fi atașată de altcineva. Ceea ce ai nevoie cu adevărat este independența - ceva foarte diferit de libertate. Cu independența, poți fi propria ta persoană și poți face propriile lucruri, dar totuși poți avea o relație solidă. Ai nevoie de un prieten cel mai bun, dar cineva cu care să poți vorbi despre orice; comunicarea este esențială. De asemenea, ai nevoie de cineva care este inteligent ca și tine, dar cu un tip diferit de inteligență, astfel încât să învățați mereu împreună.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Cu siguranță îți dorești o poveste de dragoste de basm, Pești, cu cineva pe care îl poți descrie ca fiind artistic, poetic și sensibil. S-ar putea să nu o spui cu voce tare, dar gândul de a repara pe cineva care s-ar putea să se simtă puțin pierdut sau neiubit este incredibil de romantic pentru tine, deoarece îți place ideea de a fi eroul cuiva. Îți dorești pe cineva care să te uimească, dar care să fie și el uimit de tine. Ceea ce ai nevoie în schimb, Pești, este cineva care este suficient de puternic pentru a fi propria persoană fără a dori să fie reparat. Ai nevoie de cineva care te va aștepta mereu și care nu va renunța niciodată fără motiv. S-ar putea să te lași prinsă în propriile gânduri, dar partenerul tău ideal are răbdare pentru zile întregi și este stabilitatea din viața ta de care ai avut mereu nevoie fără a fi condescendent sau autoritar.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   cuplu  horoscop  relatie  zodii 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel