Ce l-a determinat pe fiul Monicăi Tatoiu să devină ateu: „Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia a făcut urât”
Data publicării:
Monica Tatoiu a vorbit despre relația pe care o are cu Dumnezeu atât ea, cât și fiul său.

Monica Tatoiu are o legătură specială cu Dumnezeu și cu credința, iar femeia de afaceri nu se ascunde de la a-și face publice sentimentele față de divinitate ori de câte ori are ocazia. Astfel, invitată în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, aceasta a vorbit despre motivul pentru care are o relație atât de specială cu Iisus, care i-a dat speranță într-un moment în care nu mai credea că va deveni mamă, dar a dezvălui și motivele pentru care fiul său și-a dorit să devină ateu.

„I-am explicat lui fiul meu să încerce să-l perceapă pe Dumnezeu ca energie, ca o frecvență, astfel încât el să se conecteze acolo Sus, nici așa nu a mers. Și am zis „Doamne, cui i-l las?” El s-a născut prin rugăciunile mele, eu nu puteam să fac copii și m-am dus la un părinte, e singurul cu care eu pot să discut. Și mi-a spus că preferă decât să-l lase fără Dumnezeu, mai bine să-l ierte și m-a rugat să mă rog.”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Citește și: „A încercat să mă omoare, mi-a pus cuțitul la gât”. Cine a vrut să-i facă rău Monicăi Tatoiu și a amenințat-o cu moartea

Ce l-a determinat pe fiul Monicăi Tatoiu să devină ateu

Astfel, preoții sunt principalul motiv pentru care fiul vedetei nu și-a mai dorit să fie identificat cu această religie. În cele din urmă, Monica Tatoiu spune că acesta și-a mai revizuit decizia, lucru care a liniștit-o ușor pe mama sa, care a încercat constant să-i schimbe decizia. 

„Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia și a citit din Biblie a făcut urât: „Nu mai vin de Crăciun acasă dacă mai aduci popi”. El a zis că e din cauza preoților care se îmbuibă, care spun una și fac alta și a avut niște experiențe. Acum 10 ani s-a dus Ruxandra acolo, la Schit (n.r. în care Monica Tatoiu a investit bani). Era fiul meu la mine când a venit Maica la mine și s-a produs o legătură extraordinară. Când a auzit că lucrează la mănăstire mi-a zis că nu mai e necredincios, e agnostic.

Nu poți să nu crezi. Pentru mine când fiul meu mi-a zis că nu mai e ateu, e agnostic și când Maica la masă citește rugăciunea înainte de a mânca și el se ridică în picioare.. asta a fost pentru mine încredere.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Afacerea care ți-ar putea aduce un profit uriaș. Monica Tatoiu deține ideea care te va îmbogăți în România

Monica Tatoiu, cu ochii în lacrimi

Pe măsură ce a mai aprofundat aceste subiecte, Monica Tatoiu a izbucnit și în plâns, femeia de afaceri justificându-și schimbarea aceasta bruscă de comportament.

„Sunt trei chestii care pe mine mă emoționează: drapelul, imnul și Dumnezeu. Mama îmi spunea să nu-mi fie rușine, mi-a spus că atunci când plâng, Iisus e lângă mine, să nu-mi fie rușine. Nu fac așa la copil, nici la soț. Astea sunt percepute ca niște slăbiciuni.”, a mărturisit femeia de afaceri cu ochii în lacrimi. 

Citește și: Rețeta care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să scape de cancer: „Se ia de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă.” A uimit toți medicii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel