Ce-l enervează pe Gică Popescu la Hagi: „Sunt multe lucruri. Greșește din orgoliu, din dorința de a face ca el”
Data publicării:
Gică Popescu a vorbit despre prietenia de-o viață, care-l leagă de Gheorghe Hagi.

Gică Popescu, fostul mare fotbalist al țării noastre, a făcut parte din generația de aur a fotbalului, alături de Dan Petrescu și Gheorghe Hagi, dar și alte nume sonore, între aceștia legându-se și o prietenie pe viață. Invitat în podcastul de pe Youtube, realizat de Mihai Bobonete, Gică Popescu a dezvăluit care sunt defectele pe care Gheorghe Hagi, cunoscute de foarte puțini oameni. 

„Sunt multe lucruri care mă enervează la Hagi, dar, în comparație cu cele pe care le apreciez la el, sunt puține. Balanța este 90% la 10%. Este foarte încăpățânat, foarte orgolios și de multe ori greșește din orgoliu, din dorința de a face ca el. Este șampanie, explodează și după se așează. Când explodează, trebuie să-l lași în pace, trebuie să-l lași să urle. După, înțelege, dar nu trebuie să intri cu el în polemică în momentul în care explodează, pentru că ne știm de la 20 de ani. Aș fi idiot, aș arăta lipsă de diplomație dacă m-aș lua cu el. Este un tip perfecționist și de multe ori crede că jucătorii sunt ca el. Dacă unul nu pune cu stângul acolo unde punea el, nu e ok. Îi spun că nu sunt toi ca el, el o punea oriunde voia el, ăștia nu sunt ca tine. Trebuie să-i înveți, să stai lângă el. Restul sunt pozitive.”, a declarat Gică Popescu, în cadrul podcastului „Da bravo”, realizat de Mihai Bobonete. 

VEZI și: Ce făceau Gică Popescu, Dan Petrescu, Hagi şi Ilie Dumitrescu înainte de meciurile de la Mondialul din 1994: „Atunci am pierdut cu Suedia şi am părăsit Mondialul”

Gică Popescu, despre altercația cu Adrian Mutu

Gică Popescu a povestit și o întâmplare inedită prin care a trecut cu Adrian Mutu. Încă de pe vremea când celebrul antrenor era la început de drum, Gică Popescu i-a prezis un viitor strălucit, în ciuda divergențelor care se creaseră atunci. 

„În prima zi când a venit Mutu la Națională, făceam antrenament pe stadionul din Cotroceni. Și dintr-o dată o minge la spatele meu. Era Mutu. Trec 10 minute, mai rău, mingea la ureche. L-am alergat, nu l-am prins, dar l-am alergat 10 minute, l-am înjurat. Mi-a dat una după ureche de-mi țiuia. După antrenament am zis că ăsta  să devină fotbalist. Avea toate ingredientele.”, a mai dezvăluit el. 

Citește și: Gică Hagi își obligă copiii să facă asta. Legendarul fotbalist nu concepe ca Ianis și Kira să nu se conformeze: „Să îmi plătească. Da, sunt obligați”

Ce calități sportive au copiii lui Gică Popescu

De asemenea, acesta a vorbit și despre calitățile sportive pe care cei doi copii ai săi le au, dar și despre educația pe are încearcă să le-o ofere în continuare. 

„Nico când a pus mâna pe racheta a dat un retur cu ambele mâini... are niște calități motrice, exact ca ale mele. Eu am jucat handbal, baschet în școală, orice. La atletism eram cel mai bun. Maria nu seamănă, ea doar școală. Nu-i place sportul, nu-i place să alerge. Nico e înnebunit după fotbal, are mai mult talent decât am avut eu. Din păcate, în afară de noi, antrenorilor le este teamă să bage jucători tineri, pentru că e mai greu. Trebuie să ai răbdare. Oamenii vor repede rezultate, nu le dau timp antrenorilor, de asta antrenorii iau jucători cu experiență.

Le dau bani copiilor, dar cu măsură. Nico are contract, ce să-i dau? Nu am fost niciodată un darnic cu banii de buzunar la copii. Nu le-a lipsit niciodată nimic, asta cu siguranță.”, a mai spus Gică Popescu. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: gheorghe hagi  Gică Popescu  prietenie 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

pixel