Ce mănâncă Irina Loghin de sărbători. Artista este vegetariană: „Nu am fost niciodată carnivoră. Mâncam că nu aveam încotro”
Data publicării:
Irina Loghin a dezvăluit care este stilul de viață pe care-l urmează în fiecare zi. 

Irina Loghin se menține într-o formă de excepție, la vârsta de 83 de ani. Cel mai mare truc, care o ajută zilnic pe interpretă să aibă cea mai bună formă a sa, este stilul de viață sănătos. Vedeta nu mai mănâncă carne de ani de zile. Încă din copilărie dădea la o partea preparatele pe bază animală, iar mai târziu avea să devină oficial vegetariană. Irina Loghin spune că nu i-a fost poftă de niciun fel de mâncare tradițional de pe masa de Crăciun, întrucât și-a făcut câte o alternativă proprie pentru fiecare. 

„Nu, de când se sacrificau animalele la țară, mai ales a porcilor, era un chin pe mine. Mi-a fost milă, da! Și dacă tăia cineva o pasăre, cum se tăia pe atunci, în sărăcia prin care treceam , mâncam doar zeama, nu mâncam carne.

Nu am fost niciodată carnivoră. Mâncam că nu aveam încotro. Așa, tot felul de zarzavaturi, ne făcea mama o ciorbă bună de zarzavat,  cartofi. Îngrașă și cartofii.

Am făcut de Crăciun sarmale de pește alb, ca să nu fie grase. Nu mă tentează nimic de pe masă, absolut deloc.”, a declarat Irina Loghin, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

Pe aceeași temă: Ce dietă ține Irina Loghin, la 83 de ani: „Nu aş renunța la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”

 

Sportul, nelipsit din viața solistei

Pe lângă alimentația aleasă cu mare atenție, Irinn Loghin face în continuare sport. Pentru artistă vârsta este doar un număr, iar acest lucru îl demonstrează zilnic, când aleargă în parcul Herăstrău, ca la 20 de ani. 

„Dau o tură de Herăstrău zi de zi, și noaptea, la ora 12, când nu am ce să fac”, a continuat interpreta de muzică populară.

Citește și: Bebe Cotimanis, dezvăluiri inedite despre copilăria sa. Care este legătura actorului cu Irina Loghin

Cum erau sărbătorile în copilăria Irinei Loghin

Solista și-a amintit cu nostalgie și de perioada sărbătorilor petrecute în copilărie. În timp ce îi lipsește mersul la colindat și alte activități pe care toți copiii le desfășurau la vremea aceea, îndrăgita interpretă de muzică populară spune că nu duce deloc dorul întâlnirilor de familie, care se terminau, de cele mai multe ori, cu multă băutură și cu discuții purtate aprins. 

„De Crăciun veneau toate rudele, aveam țuică fiartă cu piper și eu doar mă uitam la ei, nu-mi plăcea deloc când se îmbătau, niciodată. Știi ce făceam? Aveam 7 anișori, mă îmbrăcam și plecam în pădure. Nu erau certuri, dar vorbeau mult, răcneau și nu-mi plăcea.Mergeam la colindat cu surioara mea și două vecine. Ne prindeau ăia mari și ne luau toți covrigii.

Îmi lipsește liniștea de atunci. Ce colinde să mai simți acum? Tot felul de crime, războiul acesta...Era pe vremea noastră așa ceva? Stai cu teama asta mereu. Ce știam noi atunci de așa ceva?”, a mai declarat solista.

Ce obicei are Irina Loghin după ce apune soarele: ”Nu mi-e frică să fac asta!”. Nu renunță la el nici în vacanță

 

Vedeta are toate motivele pentru care să-și țină sănătatea la cele mai înalte standarde, întrucât, de două luni de zile, este și bunică.

„Are două luni, de câte ori mă vede zâmbește. Îi cânt, îi pun mâna pe frunte și imediat adoarme, se liniștește.”, a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: craciun  dietă  irina loghin  mancare 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel