Jorge, trăiri paranormale la Survivor. A simțit prezența tatălui sau, decedat în urma cu 17 ani:"I-am simțit obrazul"
Jorge a plecat în competiția „ Survivor” de pe Pro Tv, cu sufletul deschis și dornic să își demonstreze lui și celorlalți că poate ține piept tutu ror provocărilor, pe care le poate aduce jungla dominicană. Din păcate, experiența s-a sfârșit prost pentru el, trebuind să părăsească show-ul, datorită unei accidentări la genunchi, care l-a scos din concurs. Dar, experiența lui nu s-a limitat doar la asta, cântărețul trăind niște momente speciale, cât timp a supraviețuit în jungla nemiloasă.

 

Invitat la “Vorbește lumea”, cântărețul a mărturisit că toată experiență trăită l-a făcut să fie recunoscător pentru tot ceea ce i-a oferit viața.

„Pentru mine a fost o binecuvântare Survivor. A venit cu foarte multe lecții. Eu atunci când eram mic, mi se cuvenea totul. Eram nemulțumit total. Cea mai mare lecție a mea a fost recunoștința și apoi conexiunea cu Dumnezeu, ”a mărturisit el, conform Fanatik.

"Mie nu-mi era niciodată foame"

Experiența din junglă, l-a ajutat pe acesta să își educe simțurile și să învețe să se bucure de tot ceea ce i se oferă. Astfel, pentru el foamea nu mai fost un inamic de temut.

„Avem un ritual și cu mâncarea. De exemplu, mie nu-mi era niciodată foame. Înainte mâncare, ce câștigam noi acolo, îmi puneam în farfurie și beam foarte multă apă timp de 20-30 de minute. Și mă uitam la mâncare. O binecuvântam. Dura jumătate de oră sau o oră până când mâncam. Mâncam foarte încet. Și când îmi era poftă de ceva, îmi imaginam că orezul ăla simplu e altceva”, a dezvăluit el, cum făcea față provocărilor.

Hipnoterapia salvatoare

Și pentru că experiența unei astfel de competiții nu este una simplă, Jorge s-a hotărât să se pregătească de acasă pentru ce urma să îl aștepte. Practicant de 8 ani al hipnoterapiei, cântărețul a decis să facă câteva ședințe înainte de a intra în concurs, pentru a putea face mai bine la ce urmează să trăiască, departe de casă:

„Au fost momente în care abia așteptam să ajung acasă. Am avut niște exerciții. Eu de opt ani fac hipnoterapie. Și înainte de plecarea la Survivor am avut câteva ședințe în care să mă echilibrez, să nu-mi pierd mințile, cum ar veni, acolo. În fiecare zi aveam niște exerciții pe care le făceam. Unul era conexiunea cu familia. Și trebuia să tăi o pădure mare, traversăm un pod și ajungeam la copii. Totul în cap. Îmi strângeam copiii în brațe. Era exact ca o meditație”, a mărturisit el, conform aceleiași surse.

"Am intrat într-o altă dimensiune"

Dar, cea mai șocantă experiență pentru el, a fost aceea în care a simțit că a trecut într-o altă dimensiune și și-a întâlnit tatăl decedat de mulți ani:

„I-am povestit și mamei mele. Tata nu mai trăiește de 17 ani. Dar acolo, la Survivor, într-un moment foarte greu…Într-o noapte foarte grea, mă plimbam și nu puteam să dorm. Când am trecut, parcă zici că am intrat într-o altă dimensiune. Și l-am simțit pe tata foarte aproape. Acolo i-am simțit energia tatălui meu. I-am simțit obrazul. Parcă l-am pupat pe obraz. În noaptea aia n-am mai putut să mai dorm deloc”, a povestit Jorge, experiență paranormală, care l-a marcat.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Cristina Nacar | Dată: 28 Martie 2023, 20:19

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca