Ce note a luat iubita lui Liviu Vârciu la BAC. ”Pe vremea când nu aveam...”
Data publicării:
Iubita lui Liviu Vârciu a dezvăluit ce note a luat la bacalaureat.

Zilele acestea, elevii claselor a 12-a au susținut unul dintre cele mai importante examene din viața lor, bacalaureatul. Și, ca în fiecare an, acesta a fost un moment de nostalgie și pentru vedetele din showbiz-ul românesc, care și-au amintit cu drag despre acea perioadă. Printre ele, se numără și iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, care și-a făcut public rezultatul final pe care l-a obținut la acest examen. De asemenea, frumoasa parteneră a îndrăgitului prezentator TV a ținut să precizeze că, pe vremea aceea, tehnologia era mult ma scăzută, iar cărțile erau principala sursă de documentare. Cu toate acestea, Anda Călin se mândrește cu o medie totală de 9,55.

”Acum 13 ani, aminitri.. Pe vremea când nu aveam laptop sau internet nelimitat și învățam din cărți.”, a fost textul scris de Anca Călin pe instastory.

Cum decurge relația dintre Liviu Vârciu și Anca Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de 5 ani, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este când vor face cei doi pasul cel mare. Îndrăgitul prezentator TV s-a decis astfel să vorbească și despre acest lucru, în urmă cu puțin timp, mărturisind faptul că marele eveniment se va întâmpla la un moment dat, însă, mai întâi, trebuie să cadă cu partenera sa la un acord.

„Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați…Dar o să cădem de comun acord la un moment dat”, a explicat Liviu Vârciu pentru Antena Stars, potrivit fanatik.

Liviu Vârciu recunoaște faptul că este o persoană dificilă într-o relație

Vedeta a mai mărturisit și faptul că Anda este cea care lasă mai mult de la ea în relația celor doi, pentru că el nu este dispus să facă niciun tip de compromis. De asemenea, acesta recunoaște faptul că certurile sunt și ele la ordinea zilei.

„Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine.

Sunt cătrășit, sunt trecut prin toate situațiile de pe planeta asta și ea e victima. Nu trec și nu fac compromisuri. Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme”, a mai spus Liviu Vârciu.

Prezentatorul TV nu își recunoaște niciodată vina, într-o ceartă

Mai mult, chiar dacă greșește, Liviu Vârciu nu este dispus să facă primul pas spre împăcare, așteptând tot ca iubita lui să ia atitudine. Cu toate acestea, vedeta spune că niciodată nu a fost vorba de despărțire în relația lor.

„Sunt certuri multe, sunt o grămadă de greutăți în viață. Dar, când ne certăm, nu există despărțire. Ne-am certat, ne cerem scuze cine a greșit, mai mult ea decât eu.

Ea face primii pași spre împăcare. Eu nu fac, nici să mă arzi cu ceară, chiar dacă sunt de vină eu”, a adăugat prezentatorul TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andra calin  bac  Liviu Vârciu  note 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel