Ce note a obținut fiica Adrianei Iliescu la BAC. Eliza Iliescu vrea să urmeze mai multe facultăți
Data publicării:
Adriana Iliescu a dezvăluit ce note a luat fiica sa la examenul de Bacalaureat. 

Adriana Iliescu a șocat o lume întreagă, după ce a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, la vârsta de aproape 70 de ani. Astfel, în anul 2005, fosta profesoară de limba româna a intrat în Cartea Recordurilor și a fost desemnată cea mai bătrână mamă din lume. Acum, la 84 de ani, femeia își crește singură fiica, pe nume Eliza, în vârstă de 17 ani. Fostul cadru didactic a declarat în nenumărate rânduri că este foarte mândră de fiica ei.  Acum, Adriana Iliescu are un motiv în plus de bucurie și asta pentru că fiica sa a obținut rezultate extraordinare la examenul de Bacalaureat. 

Ce note a luat Eliza, fiica Adrianei Iliescu, la BAC

Eliza Iliescu a trecut examenul maturității cu bine, fiind șefă de promoție la absolvirea liceului. În urmă cu puțin timp, adolescenta a mărturisit că este foarte relaxată în ceea ce privește examenul de Bacalaureat. Tănâra a obținut nota 9,50, iar mama sa este tare mândră de ea.

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen', a declarat Adriana Iliescu pentru impact.ro.

Eliza Iliescu a absolvit examenul de Bacalaureat cu nota de peste 9.50

 Potrivit Adrianei Iliescu și fiica sa vrea să-i calce pe urme și să urmeze o carieră în învățământ.

„Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți. cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față! Știm amândouă că nu va fi simplu, dar vom merge pe calea asta! O voi ajuta să-și plătească a doua facultate din pensia mea de la Uniunea Scriitorilor. Am făcut calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea.', declara Adriana Iliescu in trecut.

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume

Mulți s-au întrebat cum reușește Adriana Iliescu să se descurce cu banii, dar și ce pensie primește de la stat. Ei bine,  în prezent, fosta profesoară primește o pensie lunară de 2.000 de lei, bani pe care îi folosește pentru a se întreține pe ea și pe fiica sa, Eliza. Totodată, aceasta mai încasează o bursă de merit, în valoare de 400 de lei. 

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor. Aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei.Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!', a declarat aceasta pentru playtech.ro.

Adriana Iliescu a fost supusă unei fertilizări în vitro, cu o sarcină gemelară, la vârsta de 66 de ani. Aceasta a avut parte de un tratament hormonal, pentru îndepărtarea efectelor menopauezi, după care a fost fertilizată în vitro. Ulterior, Adriana Iliescu a dat naștere unei fetițe sănătoase, care acum este o adolescentă în toată firea și își face mama mândră de ceea ce a crescut. 

„Eliza e bucuria ochilor mei. E premianta clasei și unul dintre cei mai buni copii din liceu. Are o medie generală apropiată de zece. Nu chiar nota maximă, ceea ce după mine nu e totuși puțin lucru, mai ales că e în clasa a douăsprezecea, una decisivă pentru viitorul ei. Cu alte cuvinte, va merge la Facultatea de Litere, urmând să devină profesoară de limba și literatura română!', spunea Adriana Iliescu.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   adriana iliescu  bacalaureat  eliza iliescu  note 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

pixel