Ce păpușă Barbie ești, în funcție de semnul tău zodiacal. Astrologii au răspunsul
Data publicării:
Află ce tip de păpușă Barbie te reprezintă, în funcție de semnul zodiacal.

Fenomenul Barbie pare că a curpins pe toată lumea, în această vară, în care noua ecranizare de succes a arătat altă perspectivă a acestei lumi fascinante. Probabil că fiecare dintre noi s-a pus măcar pentru câteva minute în pielea lui Barbie, care trăiește într-o lume perfectă, nu are defecte, iar toate lucrurile îi ies conform planurilor și așteptărilor.

Așadar, dacă te-ai întrebat vreodată ce păpușă Barbie se potrivește cel mai bine cu personalitatea ta, atunci ai ajuns în locul potrivit. Astrologii s-au ocupat de acest lucru și au dezvăluit cine ești, în funcție de semnul tău zodiacal, potrivit Bestlife.

Berbec: Barbie care deține medalia de aur

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul prosperă în competiție și nu se mulțumește cu nimic mai puțin decât o victorie. Ei abordează provocările vieții cu pasiune și entuziasm, așa că nu este o surpriză că Barbie medaliată se potrivește cu aceste semne de foc.

"La fel ca Berbecul, această păpușă Barbie are un entuziasm mare, care o ajută să atingă un obiectiv, să mobilizeze o echipă și să strălucească în orice situație, spune Ryan Marquardt, astrolog.

Taur: Barbie care este designer de modă

Taurilor le place să ducă o viață de lux. Își doresc toate hainele cele mai arătoase și sunt mai eleganți decât majoritatea celorlalte semne. Acesta este motivul pentru care această Barbie se potrivește perfect cu energia unui Taur.

"Designerul de modă Barbie creează ținute luxoase și senzuale care stabilesc noi tendințe în lumea modei", spune Betty Andrews, astrolog. "Cu o abordare practică, dar luxoasă, ea întruchipează trăsăturile Taurului de răbdare, fiabilitate și un angajament ferm de a crea modele atemporale și elegante."

Gemeni: Barbie care este reporter TV

Fermecătorii și vorbăreții Gemeni prosperă în situații sociale. Sunt mereu la curent cu noutățile și nu le place nimic mai mult decât să împărtășească aceste cunoștințe cu ceilalți. Nicio păpușă nu reprezintă mai bine acest lucru decât Barbie care este reporter de știri TV.

"La fel ca un adevărat Gemeni, această Barbie se străduiește să rămână informată, să se conecteze cu diverse perspective și să se adapteze fără efort la diverse povești și situații în căutarea unui jurnalism precis și captivant", spune Andrews.

Rac: Barbie care este doctor

Îngrijirea și grija față de ceilalți este o a doua natură pentru cei din semnul Racului. Să fii în preajma lor este ca și cum ai primi o îmbrățișare plăcută și caldă. Prin urmare, acest tip de Barbie este o reprezentare excelentă a acestor semne de apă. 

"Ca mamă a zodiacului, Racul știe cum să se ocupe de nevoile delicate ale persoanelor din viața lor, Barbie doctor are aceeași dedicare față de pacienți", spune Marquardt pentru Best Life.

Leu: Barbie cântăreața

Leii au nevoie ca toți ochii să fie ațintiți asupra lor tot timpul, așa că nu există nicio îndoială că Barbie artista este perechea lor perfectă. Leul are un fler pentru dramatism, iar această Barbie îi caracterizează perfect.

"Atât Leul, cât și Barbie cântăreața sunt adevăratele vedete ale fiecărui spectacol", spune Marquardt.

Fecioară: Președintele Barbie

În lumea lui Barbie, o femeie este președinte. Dar nu ar fi un șoc dacă prima femeie președinte din lumea reală ar fi o Fecioară. Sunt inteligente, diplomate și au un respect profund pentru autoritate, așa că este ușor de înțeles de ce ar fi reprezentați de președintele Barbie.

"La fel ca o adevărată Fecioară, președinta Barbie abordează conducerea cu o abordare metodică, un angajament față de excelență și un accent pe organizare și eficiență", spune Andrews.

Balanță: Barbie designer de interior

"O maestră a echilibrului și armoniei, designerul de interior Barbie creează camere uimitoare pentru celebrități de primă mână, asigurându-se că locuințele lor arată impecabil cu orice ocazie", spune Andrews. 

Și, ca iubitori ai luxului și de a face oamenii fericiți, Balanța nu se putea potrivi mai bine pentru această păpușă.

Marquardt spune că, la fel cum designerul de interior Barbie știe cum să facă ca energia să curgă mai ușor în orice spațiu, Balanța știe cum să echilibreze orice energie nepotrivită oriunde ar merge.

Scorpion: Barbie care este biolog marin

"Scorpionul se scufundă în adâncurile emoțiilor și ale misterului, la fel ca biologul marin Barbie, care trăiește pentru a explora oceanul", spune Marquardt pentru Best Life. 

Aceste semne de apă sunt, de asemenea, foarte inteligente și adesea surprind oamenii cu bogăția lor de cunoștințe. 

Săgetător: Barbie din Safari

Nici o Barbie nu reprezintă mai bine Săgetătorul decât această Barbie. Amândurora le place să plece în aventuri, nu le este frică să fie îndrăznețe și au o pasiune pentru a experimenta tot ceea ce viața are de oferit.

Andrews spune că, la fel ca Săgetătorul, Barbie din Safari îmbrățișează libertatea, caută cunoștințe din diverse culturi și se dezvoltă în medii în aer liber: "Ea este un simbol al dorinței de a călători fără limite și are o pasiune nesfârșită pentru descoperiri".

Capricorn: Barbie de carieră

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Capricornul și Barbie preocupată de carieră merg mână în mână. Capricornii ambițioși au succesul în prim-planul minții lor.

"Barbie preocupată de carieră conduce cu un spirit antreprenorial și îi inspiră pe ceilalți cu leadership-ul ei", spune Andrews.

Această Barbie face parte dintr-o colecție retrospectivă din anii '80, care se potrivește bine cu energia clasică, dar uneori demodată, pe care o degajă un Capricorn. Dar, indiferent de decadă, Capricornul și această păpușă sunt mai mult decât harnice.

Vărsător: Astronautul Barbie

Călătoria astronautului Barbie către lumi noi rezonează cu natura inovatoare și orientată spre viitor a Vărsătorului, spune Marquardt pentru Best Life. Vărsătorul este, de asemenea, un semn extrem de inteligent, așa că mersul în spațiu nu este prea departe de casa lor.

Andrews spune că Astronaut Barbie inspiră oamenii să atingă stelele. Iar Vărsătorul face același lucru, scoțându-și în mod constant prietenii și colegii din zona de confort.

Pești: Sirena Barbie

Peștilor le place să viseze la locuri îndepărtate și să aibă fantezii despre lumi noi sau creaturi mitice. Imaginația lor este mereu în funcțiune și se bucură să plutească prin viață fără să se îngrijoreze prea mult sau deloc de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

"Cu o aură mistică și un suflet empatic, sirena Barbie oferă îndrumare și confort celorlalți prin abilitățile și sensibilitatea ei de pește", spune Andrews. Așadar, nu există o opțiune mai bună pentru aceste semne de apă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: barbie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel