Ce părere are Laura Cosoi despre educația tradițională: „Eu te-am făcut, eu te omor. De câte ori am auzit noi în copilăria noastră?”
Data publicării:
 Laura Cosoi a vorbit despre formele tradiționale de parenting.

Înainte de a aduce pe lume cel de-al patrulea său copil, Laura Cosoi are în continuare diferite întrebări, temeri și nelămuriri ce țin de parenting. Deși din perspectiva multora actrița este deja o mamă care le-a experimentat pe toate și care poate face față provocărilor, se pare că mai există unele lucruri care-i trezesc acesteia semne de întrebare și care o facă să se întrebe dacă formele de educație la care apelează ea sunt cele mai corecte. 

“Eu te-am făcut, eu te omor”
“Bătaia e ruptă din răi.”
“ Lasă îți dau eu că să ai de ce să plângi!”
“Când vei fi la casă ta vei face cum vrei tu, până atunci faci cum zic eu!”
….de câte ori am auzit noi în copilăria noastră aceste expresii și de câte ori ne surprindem că ne vin la gură fără să ne dăm seama că ceea ce spunem nu are legătură cu copilul nostru ci cu noi? Sunt curioasă, câți dintre noi înțeleg impactul acestor vorbe? Și ce vorbe dintre cele pe care le-am tot auzit și ne-au format ar fi mai bine să ștergem “cu buretele”, ce putem păstra, sau ce punem în loc?”, a fost mesajul transmis de Laura Cosoi în mediul online. 

Citește și: Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Temerile pe care le are în legătură cu copiii săi

O altă temere pe care Laura Cosoi o are în legătură cu creșterea copiilor săi sunt dependențele pe care cele trei fetițe, dar și viitorul bebeluș, le-ar putea dezvolta. Pentru moment, aceasta spune că totul de rezumă la ecrane și la zahăr, însă asta nu o liniștește pe actriță și nu o face să nu se gândească la ce e mai rău pe viitor.

„Am primit nenumărate mesaje de la voi despre dependențele copiilor, am vorbit și cu prietenele mele Adela Popescu și Ada Condeescu despre acest subiect și ne-am dat seama că noi încă nu știm să definim exact toate dependențele, să luăm în calcul toate posibilele pericole pe care le-ar putea întâmpina copiii noștri și aș vrea să aflu cum e și pentru voi, care sunt dependențele pe care le-au dezvoltat copiii voștri (dacă le-ați identificat, desigur) sau care credeți că ar putea fi. Provocările noastre de zi cu zi au legătură cu lumea ecranelor și “zahărul”, dar momentan le gestionăm bine, pentru că suntem încă în control. Știu și înțeleg că poate fi un subiect sensibil și dificil așa că puteți să îmi scrieți și în privat, nu doar în comentarii.”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Citește și: Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”

Nu se știe dacă va avea fetiță sau băiețel

Zilele sunt numărate până când Laura Cosoi va aduce pe lume cel de-al patrulea copil al său. Și, chiar dacă mai este atât de puțin până la acest moment emoționant, actrița nu și-a dorit nici până acum să dezvăluie sexul bebelușului.

„Nu am spus numele fetelor niciodată înainte să nasc, plus că nu am spus sexul copilului, așa că.. fetele sunt foarte fericite, încântate că va mai fi cineva în casa noastră. Eu filmările le am până la prânz, după amiezile, serile sunt cu fetele, când nu am spectacole. După ora 18:00 nu vreau să fiu altundeva, decât cu ele.”, a declarat Laura Cosoi, într-un interviu pentru Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel