Ce pensie are actrița Adriana Trandafir: „Sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc”
Data actualizării:
Data publicării:
Adriana Trandafir a vorbit despre felul în care privește pensionarea, dar și despre suma pe care o primește după recalculare.

Actrița Adriana Trandafir a vorbit despre pensioare și despre cum se simte odată cu această etapă din viața sa. Aceasta a explicat că, spre deosebire de așteptările celor din jur, care au fost îngrijorați de viitorul ei, ea a găsit în pensionare o oportunitate de a explora lucruri noi și de a trăi după propriile reguli. De asemenea, actrița a menționat că viața ei s-a schimbat radical, în bine, de când nu mai este instituționalizată, ci face ce dorește, oricând dorește.

„Nu eu am avut panică, cei din jurul meu au avut panică. Și toți mi-au spus: „Vai! Ce o să faci?” Și eu am spus: de abia aștept să ies la pensie și să fac lucruri pe care nu le-am făcut, ceea ce am încercat și vreau să spun că este extraordinar. Dar am muncit mai mult decât atunci când eram instituționalizată și viața mea s-a schimbat în bine de când fac ce vreau, când vreau, pentru cine vreau și cu cine vreau”, a declarat actrița Adriana Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Daniela Gyorfi, mărturisiri emoționante despre greutățile vieții și legătura specială cu mama sa: „Când ești sărac, ești la mila oamenilor”

„Unii trăiesc din jumătate din pensia mea”

În același interviu, Adriana Trandafir a recunoscut că a primit de curând plicul cu suma de bani aferentă pensiei, dar pentru că a avut un spectacol, nu a avut timp să îl deschisă. De asemenea, actrița a discutat despre dificultățile financiare și a subliniat că, în ciuda provocărilor, ea este dispusă să facă orice pentru a supraviețui, inclusiv munci în diverse domenii, dacă ar fi necesar, reafirmându-și angajamentul de a trăi activ și cu demnitate. Adriana Trandafir a mărturisit că pensia îi este de ajuns, mai ales în condițiile în care există oameni care primesc mult mai puțin decât suma pe care o primește ea.

„Pot să spun adevărul? Ieri am primit plicul, nu am apucat să-l desfac. Am avut spectacol la Câmpina. Vrei să spun ceva? Pot să mi-o mărească cât vor ei, viața merge mai departe. Ce să facem? Trebuie să supraviețuim și să trăim. Dacă ne rezumăm la birocrație și la toate problemele astea de zi cu zi, care sunt într-o societate care e atât de schimbătoare și câteodată atât de strâmbă, încât sunt două variante: ori te strâmbi după ea, ori rămâi așa cum ești. Eu rămân așa cum sunt.

Păi dacă unii trăiesc din jumătate din pensia mea, eu ce să spun, că nu? Eu spun că da. În primul rând că eu nu aș trăi numai din pensie, că eu aș face altceva: aș spăla șosele, aș îngriji de bătrâni, de copii, nu știu. Eu aș face ceva. Și acum fac ceva. Sigur! Se poate trăi ducându-ți crucea până la capăt. Asta nu înseamnă că e meritoriu. Cred că political corect ar trebui să spun nu, dar eu spun că sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc. Și nu sunt răi și nu fac rău”, a precizat marea actriță pentru CANCAN.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”




pixel