Ce pensie are Gheorghe Turda. Interpretul de muzică populară încasează o sumă fabuloasă de la statul român
Data publicării:
Gheorghe Turda se bucură de o pensie mult peste medie, în urma funcției deținute în cadrul Ministerului Afacerilor Intene.

În vârstă de 73 de ani, interpretul de muzică populară trăiește pe picior mare. 

Din 1991, artistul a deținut funcția de șef al Direcției de Cultură, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, post care azi îi aduce o sumă frumușică de bani în cont. 

Pensia cântărețului chiar s-a dublat, după ce acesta a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne și Casa Națională de Pensii. 
Procesul în cauză a durat câțiva ani, însă judecătorii i-au dat dreptate artistului. 

Strategia prin care și-a dublat pensia


Avocații lui Gheorghe Turda au apelat la legea 6/2006 care arată că „pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai unor uniuni de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică' primesc drepturi suplimentare.


Gheorghe Turda are acum o pensie de 1.900 de euro pe lună (9.000 de lei), la care se adaugă și alte venituri pe care acesta le încasează din activitatea artistică, arată wowbiz.ro.

Averea lui Gheorghe Turda: Artistul  deține două imobile, în Câmpina și București și un teren de 1.600 mp în Câmpina.

 

Noroc la pensie, ghinion în dragoste


Gheorghe Turda a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Nicoleta Voicu, artistă de muzică populară, ceva mai tânără ca celebrul cântăreț. După ce s-au despărțit cu scandal, interpretul de muziccă populară a dezvăluit că își dorește să își găsească aleasa.

 
Gheorghe Turda, în vârstă de 73 de ani este pregătit să își refacă viața. Interpretul de muzică populară este în căutarea unei noi iubite, însă are și câteva pretenții de la viitoarea femeie care va sta a brațul lui. Artistul a declarat că își dorește lâgă el o femeie serioasă, care să fie, înainte de toate, om.

“Nu mai vreau să mai discut despre Nicoleta. Pentru mine este un capitol închis. Îmi doresc să îmi refac viața, dar în momentul de față sunt în stand-by. Nu mă mai arunc cu capul înainte, ca un tânăr de 30 de ani, sunt bărbat serios. Îmi doresc să găsesc o femeie serioasă, nu o nebună. Nu vreau o femeie cu bani, cu carieră, vreau o femeie care să fie om, atâta tot. Nu caut latura aceasta financiară.”, a transmis el pentru impact.ro

Gheorghe Turda a precizat că, deși are 73 de ani, încă este în putere: „Mă ţin încă balamalele şi nu mă fac de ruşine nici sufleteşte, nici trupeşte!”, a declarat artistul pentru sursa citată.

 

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au format unul dintre cele mai controverste cupluri din showbizul românesc. Povestea de dragoste dintre ce doi a fost cu suișuri și coborâșuri. După ce au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi au pornit un adevărat război, în care își aruncă săgeți usturătoare.

 Nicoleta Voicu a făcut dezvăluiri șocante despre relația pe care a avut-o cu Gheorghe Turda. Aceasta a trecut printr-un episod care a marcat-o profund.

„ La pământ eram, cu bagajele făcute. O imagine mai deplorabilă a unei femei care pleacă dintr-o căsnicie înfrântă nu există, nici în ochii copilului, nici în sufletul acelei femei. Acum 3 ani, în 2019, am stat un an împreună. Am venit noaptea, mi-era rușine să mă întorc înfrântă. Au fost multe plecări de care presa nu a știut”, a povestit Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: avere  bani  gheorghe turda  ministerul afacerilor interne  pensie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel