Ce pensie câștigă Mioara Velicu, după 60 de ani de carieră: ”Plătesc niște dări la stat, nu am cântat la negru”
Data publicării:
Mioara Velicu a dezvăluit cum reușește să se întrețină din pensia pe care o câștigă lunar.

Mioara Velicu este una dintre cele mai consacrate voci din folclorul românesc. Ajunsă la vârsta de 77 de ani, artista este în continuare contactată de fi prezentă în cadrul evenimentelor private, ceea ce o face pe aceasta să fie extrem de fericită, pentru că scena îi este ca și a doua casă. Mai mult, îndrăgita cântăreață spune că nu are niciun secret care să o ajute să-și mențină starea fizică atât de bună, ci se încarcă doar din energia pe care publicul i-o transmite la spectacole.

„N-am niciun tratament, mă simt bine, sunt sănătoasă, mă menține publicul, scot mereu melodii noi, îmi mențin publicul care m-a făcut ceea ce sunt și sper să fie în continuare aici, pentru că buletinul meu expiră în 2077, e neapărat să cânt până atunci. Anul ăsta împlinesc 60 de ani de carieră și îmi merge vocea, pot să cânt, sunt solicitată și la spectacole, petreceri private. Aș vrea să cânt până în ultima clipă, dar nu se știe, cât o să pot o să cânt. Îmi place ceea ce fac, mă încarc cu energie tot timpul când sunt în fața publicului, zici că am 20 de ani.”, a declarat Mioara Velicu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Cristian Țănțăreanu și-a îngropat averea: ”Am vreo 10 butoaie cu euro”. Ce pensie încasează omul de afaceri

Ce pensie câștigă Mioara Velicu

Pandemia a afectat foarte mulți artiști, care au găsit cu greu surse de venit din care să trăiască și din care să-și achite datoriile. La vremea aceea, au circulat astfel de zvonuri și despre Mioara Velicu, despre care se spunea faptul că ar fi făcut împrumut în bancă, pentru a se întreține. Cu această ocazie, interpreta de muzică populară combate aceste zvonuri, dezvăluind și ce pensie câștigă lunar.

„N-am făcut împrumuturi la bancă, au fost niște minciuni exagerate. Eu am o pensie frumoasa, de 4.000 de lei și am spus că în toți anii în care am cântat mi-am strâns un ban și am un ban în bancă, dacă aveam nevoie în pandemie, mergeam și scoteam din bancă banii mei, nu împrumutam, dar lumea... Eu sunt mulțumită, am primit atâtea mesaje urâte, parcă nici nu suntem oameni. Au început să ne bârfească, să spună că fac bani cântărețele și nu știu cum, dar uitați nopțile pierdute și nu am cerut la nimeni. Dacă mergeam eu la televizor și îi imploram să mă primească că n-am ce să mănânc, atunci puteai să mă judeci dar atât timp cât trăiesc din banii mei și sunt bine, pentru ce să mă judeci? Eu am o societate, plătesc niște dări la stat, nu am cântat la negru.”, a continuat artista.

Irina Loghin, PENSIE specială uriașă, din partea statului român. Cât câștigă artista după 8 ani de politică

Mioara Velicu, afectată în continuare de moartea fratelui ei

La începutul lunii aprilie al acestui an, fratele artistei s-a stins din viață. Aceasta spune că în continuare este extrem de afectată și își găsește cu greu putere să intre în casa în care acesta locuia.

„Nu am reușit să trec peste moartea fratelui meu, când mă duc acasă, la țară, mă doare sufletul, pentru că nu-l mai văd în casă. Nici nu-mi mai vine să mă duc acolo, pentru că nu mai este le. Toți trecem prin așa ceva și mie mi se pare ceva urât să întrebi pe cineva cum vă simțiți, mai ales atunci când este la mormânt. Cum se poate simți?”, a continuat ea. 

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  mioara velicu  pensie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel