Ce pensie primește mama Sânzianei Buruiană de la stat. Suma e colosală
Data actualizării:
Data publicării:
Mama Sânzianei primește o pensie uriașă de la stat. Ce meserie a avut femeia?

Sânziana Buruiană a dispărut de câțiva ani buni din lumina reflectoarelor pentru a se dedica creșterii fetițelor ei. Vedeta are o familie minunată și este o mamă model. 


Sânziana Buruiană a devenit cunoscută datorită pictorialelor sexy și aparițiilor ei provocatoare de la TV. 


Dar puțini oameni cunosc cu ce se ocupa mama vedeti în tinerețe. Femeia primește o pensie de 26.000 lei pe lună de la stat. 


Mama blondinei a fost judecător la Curtea de Apel București, iar tatăl consilier la Ministerul pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat. Corina Buruiană primește o pensie specială de la stat în valoare de aproape 5 mii de euro, reiese din declarația de avere depusă de soțul ei în urmă cu doi ani. 

 

Sânziana Buruiană a absolvit facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice. Aceasta a făcut și master, pe care l-a absolvit cu nota 10. 

 

Ce părere avea tatăl vedetei despre aparițiile ei de la TV:


“Unele momente au fost cam exagerate, partea cu aparițiile fizice mai golașe. Bunicile erau tare supărate când o vedeau în anumite emisiuni TV. Noi nu prea ne uităm la televizor, dar ne anunță prietenii.


Totuși, trebuie să respectăm ce fac tinerii. Valorile lor sunt altele și foarte important este să privim în viitor”, declara în urmă cu ceva vreme tatăl blondinei. 

 

Blondina a dezvlăuit care este secretul unei relații fericite:


„Cred că cel mai mult ne ține împreună faptul că el este un om credincios, este un om care are frică de Dumnezeu. este un bărbat care pune preț pe lucrurile acestea. Bărbatul ideal este un bărbat credincios, pentru că acela nu te va înșela, nu te va părăsi indiferent de greutăți”, a spus Sânziana Buruiană la Antena Stars.

 

Vedeta este împreună cu soțul ei din anul 2014 și susține că a găsit mereu înțelegere în partenerul de viață. Blondina are o relație foarte bună și cu socrii ei, care o ajută să aibă grijă de cele două fetițe. 


„Este important să ai lângă tine un om credincios pentru că altfel relațiile se destramă. La prima greutate, când apare un copil, mulți fug și se sperie pentru că nu mai poți să-i acorzi soțului aceeași atenție. Când mai apar și problemele de sănătate în familie este foarte greu. Am avut noroc să fie un om cu capul pe umeri și să înțeleagă aceste situații”, a mai spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: mama  pensie  sanziana buruiana 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel