Ce planuri are Gabriela Cristea pentru aniversarea sa. Vedeta împlinește 50 de ani: „Nu este despre prieteni, apropiați, cunoștințe”
Data publicării:
Gabriela Cristea are o căsnicie fericită și o familie împlinită. Peste aproximativ o lună, vedeta urmează să împlinească 49 de ani și nu are de gând să mai organizeze vreo petrecere, ca în anii trecuți.

Gabriela Cristea va împlini în mai puțin de o lună vârsta de 50 de ani. Vedeta a postat, pe rețelele sociale, un videoclip în care a povestit ce a învățat de-a lungul timpului, dar și cum are de gând să sărbătorească această zi specială. Aceasta a mărturisit că nu va mai organiza o petrecere, așa cum a făcut când a împlinit 40 de ani. Gabriela Cristea a precizat că și-a propus să se concentreze mult mai mult pe familie și să le ofere fetițelor și soțului ei cea mai bună variantă a sa pentru că ei merită tot ce ea are mai bun de dat. De asemenea, prezentatoarea TV a menționat că și-a dat seama că nu trebuie să sacrifice niciodată familia, ci mai degrabă pe oamenii mai puțin apropiați ei.

„O să mă concentrez mai mult pe familia mea”

„Fiecare an a însemnat o construcție pentru fiecare dintre noi. Poate încercăm să ne aducem aminte de toate lucrurile bune, dar și mai puțin bune pe care le-am trăit în viața asta. M-am hotărât și cei voi face la 50 de ani. Anul ăsta nu fac petrecere. Am făcut o petrecere mare la 40 de ani la ballroom cum s-ar spune și eu zic că mi-a ajuns. Începând de la 50 am înțeles un lucru. Am înțeles mai devreme, dar de la 50 o să mă țin de treaba asta. O să mă concentrez mai mult pe familia mea. Varianta mea premium nu trebuie să o rezerv celor cu care mă întâlnesc: prieteni, colegi, cei cu care muncesc, ci varianta mea cea mai bună să fie pentru familia mea pentru că ei merită tot ce am eu mai bun de oferit. Odată cu 50 mi-am dat seama că nu pe ei trebuie să îi sacrific, ci pe ceilalți, colaboratori, cei cu care lucrez, nu pe Iris, Victoria sau Tavi. Ei sunt familia mea și pentru ei, întotdeauna voi fi acolo”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre relația cu copiii și lipsa dialogului cu fostul soț: „Probabil noi am fost cel mai mediatizat cuplu”

„Aniversarea mea de 50 nu este despre prieteni, apropiați, cunoștințe”

În plus, Gabriela Cristea a dezvăluit și ce are de gând să facă cu ocazia zilei sale de naștere. Vedeta a declarat că o să meargă împreună cu Tavi, soțul ei, la Paris pentru că își dorește ca această aniversare să fie despre ea și familia sa. De asemenea, o să pregătească o surpriză și pentru cele două fetițe, chiar dacă ele nu îi vor însoți în călătorie. 

„Ce fac de ziua mea? Am și rezolvat. O să merg împreună cu soțul meu la Paris. Aniversarea mea de 50 nu este despre prieteni, apropiați, cunoștințe sau colaboratori. Este despre mine și despre familia mea. Voi pleca cu Tavi la Paris și am oscilat foarte mult pentru decizia asta. După aceea o să rezerv o surpriză și pentru fete, dar nu știu ce. Mă voi aniversa acolo, la Turnul Eiffel”, a adăugat Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel