Ce planuri are Neti Sandu după ce se retrage din televiziune. Vedeta regretă că nu are copii: „Credeam că un copil trebuie crescut într-un anumit fel. După 40 de ani, am descoperit că...”
Data publicării:
Neti Sandu a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, dar și ce planuri are după ce se va retrage din lumina reflectoarelor. 

Neti Sandu este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Vedeta este un adevărat simbol al PRO TV-ului și apare în fața oamenilor de mai bine de trei decenii. Cu toate astea, Neti Sandu recunoaște că cel mai mare regret al său este faptul că nu are copii. 

Neti Sandu regretă că nu are copii: „Credeam că un copil trebuie crescut într-un anumit fel”

Neti Sandu recunoaște că cel mai mare regret al său este faptul că nu are copii. Vedeta a mărturisit că, pe vremea când era tânără, ideea de a avea un copil o speria. Celebrul astrolog susține că abia la vârsta de 40 de ani și-a dat seama cum trebuie crescut un copil, dar chiar și așa, vedeta nu a avut curajul de a deveni mamă. 

„Cel mai mare regret este că poate era frumos să am un copil. Cred, adică nu sunt foarte sigură, dar era frumos.

Problema asta a fost, că eu cât am fost tânără, credeam că un copil trebuie crescut într-un anumit fel. Dar după vreo 40 și ceva de ani, am descoperit că altfel se cresc copiii. Deci de aia nu știu sigur, dacă era bine să am. Era bine să am în partea a doua a vieții, dar eram prea în vârstă, când am aflat eu cum trebuie crescut un copil.

Da, că nu știi. Tu crezi că trebuie să-l crești așa cum ai fost crescut tu. Greșit, pentru că se schimbă moda. Eu am trăit în comunism, nu erau toate cursurile astea motivaționale și de dezvoltare personală care arată cum trebuie crescut un copil și atunci l-aș fi crescut după moda veche și ar fi avut traumele pe care le are generația mea', a spus prezentatoarea TV, potrivit cancan.ro.

Ce planuri are Neti Sandu după ce se retrage din televiziune

Neti Sandu ia deja în calcul plecarea sa din televiziune. Vedeta a mărturisit că, în momentul în care va dispărea din luminia reflectoarelor, o să inventeze ceva ce o să i se potrivească. 

„O să inventez ceva care mi se potrivește, așa cum am inventat și asta, că nu m-a obligat nimeni. Eu m-am apucat de astrologie după ce am terminat facultatea, pentru că mă plictiseam. Învățasem atât de bine să învăț și dup-aia zic „eu am rămas fără job, nu mai învăț?!', iar apoi m-am apucat de astrologie. Când o să ies la pensie, o să inventez ceva', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Neti Sandu, secretul siluetei, la 64 de ani

Neti Sandu nu este omul exceselor nici când vine vorba de alimentație. De fapt, lucrurile sunt extrem de simple în meniul ei, fiind o iubitoare a supelor, pe care le include în dieta ei zilnică. 

„Supa cu legume e baza, și dacă nu mănânc supă, mănânc doar legumele cu ceva, le folosesc ca două feluri de mâncare. Supa o mănânc așa, ca zeamă, cu legume,  sau seara, dacă vreau, mănânc legumele cu ceva, amestec cu puțină brânză sau cu o bucată mică de carne. Nu mănânc ceva greu, nu mănânc mâncăruri gătite că nu mă simt bine, organismul meu nu dorește”,a spus Neti Sandu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ritualul de înfrumusețare 

La capitolul îngrijire a pielii, Neti Sandu are doar câteva produse în rutină, pe care spune că le achiziționează de la plafar. 

„Întreținerea e simplă, eu am spus-o și o repet: mă dau cu creme de la plafar și cu spumă de acid hialuronic și colagen. Atâta știu.  Pe corp fac masaj cu ventuze de silicon, adică mă dau cu cremă și apoi plimb ventuzele, care fac un vacuum. Nu sunt în stare să fac sport. 

Sunt o fire activă, dar în felul acesta și nu pot altfel. Nu pot să fac sport la sală”, a mai spus vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   copii  Neti Sandu  regret 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel