Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal pe 5 octombrie 2023
Data publicării:
Îmbrățișați un sentiment de recunoștință în timp ce reflectați la tot ceea ce ați realizat și creat recent. Lasă-l să înflorească în inima ta pe măsură ce realizezi că nimic nu este întâmplător și că totul a fost orchestrat pentru tine de divinitate și de capacitatea ta înnăscută de a crea ceea ce te simți chemat să urmărești.  

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cum să se manifeste: Conversații importante

Îmbrățișează energia Lunii Gibonice Descrescătoare, deoarece te încurajează să te confrunți cu conversațiile critice pe care trebuie să le ai. Creați un talisman folosind lemongrass, lavandă, cuarț roz și ochi de tigru. În timp ce îl legați cu o panglică albastră, repetați-vă afirmația și puneți-l sub pernă sau în buzunar pe tot parcursul zilei.  


Afirmație zilnică: Creez spațiu pentru conversații semnificative și îmi onorez adevărul exprimându-mă cu autenticitate.  

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cum să vă manifestați: Abundența financiară 

Revizuiește-ți finanțele pentru a crea noi oportunități de bogăție sub energia Lunii Gibuze în scădere. Scrieți-vă afirmația pe o bancnotă de hârtie. Orice dominantă va funcționa, iar apoi puneți în interiorul ei o frunză de busuioc și scorțișoară zdrobită. Repetați-vă afirmația în timp ce o înfășurați și o legați cu o panglică verde. Așezați-o pe altarul dvs. lângă o lumânare aurie sau îngropați-o sub o plantă de busuioc din grădină.  


Afirmație zilnică: Pot crea bogăția financiară pe care o caut în fiecare domeniu al vieții mele.  


Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cum să vă manifestați: Onorându-ți adevărul 

Asigură-te că-ți onorezi adevărul tău înnăscut în timp ce Luna Gibboasă Diminuantă își încheie tranzitul prin semnul tău, Gemeni. Începeți prin a crea un altar în fața oglinzii dvs. folosind un mic vas cu apă, o lumânare albă și tămâie de floarea pasiunii. Poziționați lumânarea astfel încât să se reflecte din apă pe fața dvs. În timp ce te privești în oglindă, repetă afirmația ta de unsprezece ori.  


Afirmația zilnică: Adevărul meu este tot ceea ce trebuie să onorez și să spun în timp ce încep un nou capitol din viața mea.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cum să se manifeste: Eliberarea trecutului 

Lucrați la eliberarea rănilor din trecut sau a inimilor frânte, deoarece Luna Gibboasă în scădere încurajează o vindecare mai profundă. Aprindeți o lumânare albă și tăiați trei bucăți de sfoară, ungându-le pe fiecare cu ulei esențial de rozmarin. În timp ce vă repetați afirmația, tăiați fiecare lungime de sfoară de trei ori și apoi ardeți-le în siguranță folosind flacăra lumânării. După ce ați terminat, împrăștiați cenușa răcită pe pământ.  


Afirmație zilnică: Mă eliberez de trecutul meu pe măsură ce îmbrățișez mai mult din vindecarea mea. 

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cum să vă manifestați: Sărbătorirea noului 

Onorați noul capitol din viața dvs. pe care ați început deja să îl creați în timpul acestei Luni Gibuze Descrescătoare Începeți prin a vă scrie afirmația pe hârtie și apoi puneți-o pe fundul unui ghiveci de grădinărit. Când este gata, umpleți-l cu pământ și plantați în el un bulb de narcisă. Repetați-vă afirmația și presărați pământul cu lavandă și scorțișoară pentru prosperitate. 


Afirmație zilnică: Sunt entuziasmat să întâmpin noi experiențe și aventuri.  


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cum să vă manifestați: Avansarea în carieră 

Concentrează-te pe avansarea în carieră într-un mod aliniat cu sufletul tău, pe măsură ce Luna Gibboasă Diminuantă călătorește. Începeți prin a aprinde o lumânare verde și așezați în fața ei un mic vas cu apă. Repetă-ți afirmația și, în timp ce o faci, arde trei frunze de dafin, pe rând, folosind flacăra lumânării și apoi pune-le în vasul cu apă. După ce ați terminat, adăugați câteva picături de ulei esențial de tămâie în apă și puneți-o pe un pervaz orientat spre est, pentru a onora energia Gemenilor.  


Afirmație zilnică: Sunt pregătit pentru noi oportunități în cariera mea, care vor aduce o abundență sporită.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cum să se manifeste: Călătoria sufletului 

Concentrează-te asupra locului în care te simți chemat să explorezi pentru a-ți onora sufletul, în timp ce Luna Gibboasă Diminuantă. Creați o ofrandă cu afirmația dvs. scrisă, lămâie, busuioc și cuișoare. În timp ce ardeți ofranda în siguranță sub Lună, repetați-vă afirmația și eliberați cenușa răcită în vânt.  


Afirmație zilnică: Îmbrățișez călătoriile pentru a crește și a promova evoluția sufletului meu.  


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cum să vă manifestați: Transformare 

Îmbrățișează puterea transformării în viața ta, pe măsură ce te abandonezi energiilor Lunii Gibboase Descrescătoare. Creați un scrub sacru folosind zaț de cafea, sare, ulei de cocos, uleiuri esențiale de floarea pasiunii și lemn de santal. În timp ce îl folosiți la duș, vizualizați-vă devenind persoana la care visați în timp ce vă repetați afirmația. 


Afirmația zilnică: Eliberez tot ceea ce nu mă servește, pe măsură ce îmi onorez dorințele cele mai intime.  


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cum să vă manifestați: Adevărul romantic 

Creează-ți spațiu pentru a primi un adevăr mai profund despre relația ta romantică în timp ce Luna Gibboasă Diminuantă călătorește. Începeți prin a tăia o portocală în două, apoi presărați ambele părți cu lămâie și scorțișoară. Plasați afirmația scrisă între jumătăți, apoi legați-o cu o panglică roșie. Agățați-o deasupra ușii dvs. pentru a vă ajuta să chemați adevărul pe care îl căutați.

Afirmație zilnică: Inima mea este deschisă și acceptă adevărul în relația mea romantică.  


Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cum să vă manifestați: O mai mare grijă de sine 

Rezervă-ți timp pentru a te îngriji de tine în toate modurile de care ai nevoie, pe măsură ce Luna Gibboasă în scădere îți atrage atenția spre interior. Creează o baie sacră folosind cărbune activat și uleiuri esențiale de ylang-ylang și lemongrass. În timp ce vă scufundați în apa caldă, repetați-vă afirmația și vizualizați un sentiment de siguranță și iubire de sine.  

Afirmația zilnică: Am grijă de mine în toate modurile în care am nevoie, onorându-mi limitele sacre.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cum să vă manifestați: Bucuria conștientă

Permiteți-vă să alegeți în mod conștient ce va aduce cea mai mare bucurie în viața dvs. în timp ce Luna Gibonică Diminuantă se deplasează prin Gemeni pentru a intra în Rac. Creați un borcan de intenții folosind margarete albe, citrin, acvamarin și miere. Repetă-ți afirmația în timp ce îl sigilezi cu ceară galbenă, apoi așează-l pe un pervaz orientat spre est pentru a onora energia Gemenilor.  

Afirmație zilnică: Aleg în mod conștient bucuria. 

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cum să vă manifestați: Un nou capitol în casa ta 

Pregătește-te pentru un nou început în casa ta, deoarece Luna Gibboasă Diminuantă aduce oportunități unice. Începeți prin a crea o ofrandă folosind palo santo, busuioc, scorțișoară și levănțică. În timp ce o ardeți în siguranță pe treptele din față, puteți repeta afirmația dvs. și împrăștia cenușa răcită în jurul intrării.  

Afirmația zilnică: Salut un nou început în casa mea, care îmi va umple viața cu mai multă bucurie și pace.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  horoscop rune  manifestare  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel