Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”
Data actualizării:
Data publicării:
Nelson Mondialu a fost, de curând, socru mare la nunta faraonică a fiului său, Livian, cu Alexandra.  

Acest eveniment special a avut loc la Cluj-Napoca. Atmosfera la nuntă a fost întreținută de artiști celebri, printre care ar fi trebuit să se numere și Andra, însă acest fapt nu s-a mai concretizat. Mai mult, Nelson Modnialu a dezvăluit câți bani solicită vedeta pentru o oră de cântare!

Nelson Mondialu a declarat, pe o rețea socială, faptul că Andra trebuia să se numere printre cântăreții de la nuntă. Deși aveau un contract semnat, vedeta nu l-a mai putut onora. 

Ce sumă de bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți cânte Andra o oră

 

La scurt timp după nuntă, Nelson Mondialu a spus că, deși semnase un contract cu Andra, încă din luna iannuarie, a fost anulat pentru că artista avea filmări la Vocea României, chiar pe data nunții lui Livian Pop, respectiv 14 septembrie 2024.

Însă Nelson a dezvăluit și suma pe care vedeta o solicită pentru doar o oră de cântare, respectiv 18.000 de euro. Dar cerințele nu se opresc aici:

”Oriunde merge, pe o oră ia 18.000 de euro și 10 camere cu meniul inclus, stuff-ul, tot, tot. Și vine fără scule, trebuie tu să închiriezi sculele de care zice ea pe banii tăi, că dacă nu, nu vine, nu cântă. Da, mă, oamenilor, i-am dat 10.000 de euro înainte și în contract se specifica așa: dacă până în data de 4 septembrie nu se primește restul sumei, se va pierde suma și nu mai vine la cântare. Ei i-au dat în ianuarie, și la sfârșitul lui iulie a sunat managerul ei că nu poate să vină pentru că în data respectivă ea este la Românii au talent, jurizează”, a spus Nelson Mondialu, în cadrul unui clip video pe o rețea socială.

“Am o ceartă foarte mare cu Andra“

 

“Am o ceartă foarte mare cu Andra. Cu Andra lu’ Măruță. Pentru că Andra a fost angajată în ianuarie, pe 24.000 de euro. 18.000 de euro, plus camerele pentru orchestră. Și a cerut 10.000 de euro avans.

I s-a dat 10.000 de euro, iar acum trei luni zile, impresarul ei, ne-a sunat și a zis: domnule Nelson, nu vă supărați, vă dăm bani înapoi. Deci, s-a folosit de bani, din ianuarie până acum, în iulie, s-a folosit de bani, și apoi mi s-a spus: domnul Nelson, nu putem veni”, a mai zis Nelson pentru Fanatik.

 

Alte prețuri halucinante! Cât a costat Horia Brenciu

 

La nuntă au mai cântat, printre alții, Florin Salam, Horia Brenciu și Marcel Pavel. Cu privire la tarifele percepute, Nelson a zis că, în total, Horia Brenciu a fost plătit cu suma de aproximativ 24.000 de euro. 

”Dar nu-i o problemă asta, că și Horia Brenciu, pentru o oră l-a costat la Lobo (n.r. Livian, băiatul lui Nelson) vreo 18.000 de euro, l-a costat în total vreo 24.000 de euro. A venit omul, și-a făcut treaba, își merită banii, are Brenciu foarte mulți în echipă”, a mai declarat Nelson Mondialu.

Florin Salam a costat 15.000 de euro!

 

”80.000 de euro a costat muzica. Horia Brenciu a costat 25.000 de euro. Selena și încă o doamnă, aia, cele mai tari de pe Maramureș. Nu există mai bune!  Au fost 12.000 de euro. Marcel Pavel, 10.000 de euro. A mai fost încă o formație Valencienii, 14.000 de euro. Florin Salam, 15.000 de euro. Deci, 76.000 de euro.  Și acum puneți așa, la Horia Brenciu au fost necesare 10 camere. La Florin Salam alte 4 camere. 14 camere la Grand Hotel Italia. Plătite. Plus meniu la hotel. Apoi, meniu la masă, la restaurant. Deci 80.000 de euro a fost numai muzica”, a spus Nelson Mondialu, citat de Fanatik.

La nuntă au fost 500 de persoane invitate. ”Au făcut bani, însă au costat mult toate. Vă spun eu, au făcut vreo 320.000 de euro. Dar, meniurile alea și sala au costat 120.000 de euro. Cu muzica 80.000 de euro, deci 200.000 de euro”, a mai spus Nelson, conform sursei citate.

Citește și - Nelson Mondialu’ a dat tot din casă și a zis unde își ascunde kilogramele de aur. ”Eu mă trag dintr-o familie de oameni grei!” - https://www.spectacola.ro/nelson-mondialu-a-dat-tot-din-casa-si-a-zis-unde-isi-ascunde-kilogramele-de-aur-eu-ma-trag-dintr-o-familie-de-oameni-grei_41630.html  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel