Ce regret are Mioara Velicu, în pragul sărbătorilor de iarnă: „Sunt supărată în sufletul meu”
Data publicării:
Mioara Velicu a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, în preajma sărbătorilor de iarnă. 

Mioara Velicu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. În prag de sărbători, artista a făcut dezvăluiri inedite despre Crăciun. Artista a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său, în legătură cu sărbătorile de iarnă. 

Ce regret are Mioara Velicu în pragul sărbătorilor de iarnă

Într-un interviu recent, Mioara Velicu a recunoscut că este supărată de faptul că nu se mai respectă tradițiile așa cum era în copilăria sa. 

„Sunt supărată în sufletul meu pentru că în unele județe a dispărut tradiția. Oamenii care mai țin încă aceste obiceiuri sunt în Bucovina, Maramureș și Ardeal. Sunt și în Moldova de Sud, dar mai puțin se păstrează”, a declarat Mioara Velicu, pentru FANATIK.

Moara Velicu și-a amintit cum erau sărbătorile în copilărie, dar și cum îmbrăcau cu mândrie costumul popular. Artista a mărturisit că ulițele satului răsunau tot felul de colinde. 

„Știu că de fiecare dată, de sărbători, se făcea hora satului, se făcea seara bal. Acolo se cunoșteau oamenii. Acolo se prezentau costumele frumoase, te duceai în costumele naționale. Fiecare avea altă ie, fiecare avea alte straie. Se auzea, pe 24 Decembrie, pentru că la noi nu se cânta înainte de Ajun, dar cu o zi înainte de Crăciun tot satul suna… La fiecare casă se auzeau fel și fel de colinde, frumoase, la fiecare casă”, a mai povestit Mioara Velicu.

„Ne duceam cu sacoșa plină acasă și eram satisfăcuți”

Mioara Velicu a povestit cum mergea la colindat alături de prietenii săi, dar și cât de mare era fericirea atunci când se întorceau acasă cu plasele pline de dulciuri și fructe. 

„Și eu mergeam cu frații mei și cu prietenii mei la colindat acolo, pe uliță. Nu ne duceam pentru bani. Faptul că ne duceam în fiecare casă și faptul că noi cântam despre Nașterea Domnului era extraordinar. Căpătam nuci, mere, bani. Ne duceam cu sacoșa plină acasă și eram satisfăcuți că am făcut ceva pentru aceste sărbători minunate”, ne-a mai zis Mioara Velicu.

Mioara Velicu este foarte iubită de către public și a primit numeroase trofee și distincții. Cu toate astea, artista recunoaște că nu lucrurile materiale contează pentru ea, ci iubirea și aprecierea oamenilor fața de tot ceea ce transmite prin cântecele sale. 

„Nu sunt înnebunită să primesc titluri sau distincții sau nu știu ce. Pe mine mă interesează să cânt. Să mă placă publicul. Să aduc cântece noi de fiecare dată. Vreau să am activitate. Chiar dacă am 60 de cântec și 78 de viață, vreau să merg înainte pe drumul cântecului. Îmi place ceea ce fac, pentru că publicul mă iubește. Sunt datoare cu cântece noi de fiecare dată”, a mărturisit cu sinceritate cântăreața de muzică populară pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, după moartea soțului ei. De ce se teme artista: ”Să mă ducă pe ultimul drum...”

Ce pensie câștigă Mioara Velicu, după 60 de ani de carieră: ”Plătesc niște dări la stat, nu am cântat la negru”

Drama neștiută a Mioarei Velicu. Artista a trecut prin momente de coșmar: “Am pierdut iubirea vieţii mele”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   mioara velicu  regret  sarbatori 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel