Ce relație are, de fapt, Adrian Minune cu fiica sa. Karmen a spus tot adevărul: „De multe ori am suferit”
Data publicării:
Karmen Minune a fost invitată în podcastul moderat de Anamaria Prodan, unde a spus cum arată relația dintre ea și tatăl ei, Adrian Minune.

Karmen Minune, fiica lui Adrian Minune, și-a deschis  sufletul în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan și a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei, Adrian Minune. Chiar dacă recunoaște că cei doi nu vorbesc foarte multe lucruri, fiica artistului susține că legătura lor este extrem de profundă, iar conexiune lor nu necesită cuvinte. Karmen Minune a mărturisit că în multe momente în care pune mâna pe telefon să-l sune pe tatăl ei, acesta deja o sună. Mai mult, ea a menționat că de multe ori, când stau la aceeași masă, artistul știe exact la ce se gândește fiica lui.

„Relația dintre mine și tatăl meu nu are nevoie de cuvinte. Noi nu vorbim foarte mult, noi nu stăm la povești. Și telefoanele noastre mai mult de două minute nu durează, dar noi ne iubim, avem acea conexiune care nu necesită cuvinte. În momentul în care ne așezăm la masă și ne uităm ochi în ochi, eu știu ce vrea să-mi spună, el știe ce vreau să-i spun. Sunt momente când stăm la masă, ne uităm unul la altul și-mi spune că știe la ce mă gândesc. Și-mi spune la ce mă gândesc. Adică e atât de profund. În multe momente stau și mă gândesc la tata, pun mâna pe telefon să-l sun și sună el. Este ceva extrem de profund între noi doi”, a mărturisit Karmen Minune, în cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu, predispus la cancer din cauza bolii de care suferă: „Sunt pregătit, măcar psihic”

Karmen Minune recunoaște că nu s-a bucurat de prezența tatălui ei, în copilărie

Karmen Minune a mărturisit că simte că nu a primit întotdeauna atenția pe care și-ar fi dorit-o din partea tatălui său, în comparație cu frații săi, având în vedere că în momentul în care el a atins apogeul succesului, ea era plecată la școală, iar el abia atunci venea de la concerte. Cu toate acestea, fiica artistului a subliniat că această experiență nu i-a creat traume, ci a contribuit la dezvoltarea încrederii în sine.

„În perioada în care eu m-am născut, tatăl meu avea acel succes imens. Nu spun că acum nu-l are, dar atunci era apogeul. Și atunci tatăl meu era mai mult plecat, iar eu simt că sunt copilul de care el nu s-a bucurat cum ar trebui. Lângă sora mea a stat mai mult, lângă fratele meu la fel. În perioada în care a început să stea mai mult pe acasă, eu eram la școală deja.

El venea la 7 dimineața să doarmă, eu la 7 plecam, deci ne întâlneam plecând și venind și cumva asta simt că face ca legătura dintre noi să fie atât de puternică, dorul acesta constant pe care îl avem chiar și când suntem unul lângă celălalt, faptul că nu s-a bucurat de mine cum a trebuit și nici eu de el. De multe ori am suferit într-o oarecare măsură când vedeam tați care veneau să-și ia copiii de la școală, dar cred că nu mi-a creat traume, ci, din contră, mi-a dat mai multă încredere în mine”, a spus Karmen Minune.

Te-ar putea interesa și: Karmen Minune a dat cărțile pe față. Ce regulă i-a impus soțul, după căsătorie: „Sunt niște lucruri pe care le-am discutat de la bun început, niște limite”

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa care s-a stins din viață: „Recunoștința mea se îndreaptă mereu către cer”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel